Uğur Yücel artık "İçerde"! İçerde 24. Bölüm fragmanı

İçerde yeni bölüm fragmanıyla birlikte izleyenlerine büyük bir sürpriz yaptı. Yeni bölümün ikinci fragmanında sahneye Uğur Yücel çıkıyor. Yılların başarılı oyuncusunun girişi de hayli iddialı sözlerle gerçekleşiyor. Merakla beklenen Kudret Sönmez Tek karakteri, Uğur Yücel tarafından canlandırılacak.

Haberler 03.03.2017 - 16:09 Son Güncelleme : 03.03.2017 - 16:14

çerdenin yeni bölüm fragman merakta brakan sahnelerle ekranlara geldi. Mert yaptklarnn ardndan tekilatta deifre mi oluyor? çerdenin 24. yeni bölümü fragman heyecan dolu bir sahne ile yaynland. Peki çerde yeni bölüm fragmannda baka neler yaanyor? te dizinin yeni bölüm fragmannda meydana gelen olaylar

Ekranlarn herkes tarafndan soluksuz takip edilen heyecan seviyesi yüksek olan dizisi çerde yaynlanan yeni bölüm fragmanyla bomba gibi geliyor. çerde yeni bölümüyle pazartesi akam ekranlarda olacak. Dizinin yaynlanacak olan yeni bölümünde nefes kesen dakikalar yaanacak. Yeni bölüm fragmannda Mert, Yusuf Müdür tarafndan deifre ediliyor. Mertin bütün gizlilii aça çkyor. te, çerde 24. bölüm fragmanyla sizlerle.

çERDE 23. BÖLÜMDE YAANANLAR

çerdenin 23. bölümünde; Sarp ve Yusuf kumarhane basknna gelen polislerden birinin Celalin adam olduuna emindir. O polis her kimse onu bulmak zorundadrlar. Dier taraftan Celalin i yapmay planlad Handanla da yakn ilikide olmalar gerekiyordur. Böylece hem Celal hem de Handan için yolun sonu yaklaacaktr. Yusuf, Organizedeki herkesin tek tek ifadesini alr. Böylece üpheler tek bir isimde younlar. Eylem, Mertin Celali yakalamak için muhbir olduu yalanna çoktan inanmtr. imdi tek endiesi Celal yüzünden Sarpn bann belaya girmesidir. Bu konuda Mertten yardm ister. Melek mütevazi bir avukatlk ofisi açar. Artk Celal Duman için çalmayacaktr. Melekin ilk müterisi sürpriz bir isim olacaktr. Temiz bir hayata balamas zannettii kadar kolay olmayacaktr.

23. BÖLÜM DETAYLARI

çerdenin ekrana gelen 23. bölümünde; Yusuf Müdür kumarhane basknna giden ekibini sorguladnda kantlar Mert Karada gösteriyordu. Celal, Merti Handann arkasnda kim olduunu bulmas için görevlendirdi. Melekin yeni ofisine ilk müteri olarak Handan geldi. Bu arada Eylem Sarpa Mertin gizli telefonundan bahsetti. Yusuf Müdür ve Sarp, Mertin evini kontrol etmek için bir plan yaptlar. Yusuf oyalamak için Merte bir i verdi ve bu arada Sarp, Mertin evine girip sim kartlar buldu. Eve kamera yerletiren Sarp sim kartlarn numaralarn ald. Tam o anda Mert eve geldi. Mert eve girdiinde Sarp da içerde kalmt ve telefon konumasnda birisine sim kartlar götüreceini örendi. Takibe aldnda kartlarn Celale ulatrldn gördü. Handan, Meleke daval olduu Tahsin ile görümesini teklif etti. Melek görümeye gittiinde onun Tahsin ile fotoraflarn çektirtti. Celal Sarpa Handan almasn söyledi. Handan da toplantda Sarpn da olmasn istedi. Handan i yapmay kabul etmesi için tek bir art olduunu söyledi. Bir kiiyi Sarpn öldürmesini ve o anda da orada olmak istedi. Handan bunun üzerine Alyanak ile görütü ve patronunun Kudret Sönmez Tek olduunu söyledi. Bu arada Mert, Handann evine girip kamera yerletirdi ve duyduu konumalar karsnda akna döndü. Handan patronu Kudret ile telefonda konuurken dinleyen Mert Handann Celal Duman hala size çaltm bilmiyor. Bunu duyunca aknlktan küçük dilini yutacak dedi. Aksiyonun eksik olmad bölümde Sarpn Tahsini ele geçirip buluma yerine götürdüünde Tahsin tam Handan ile konumaya çalt anda Sarpn onu vurduu sahne izleyenleri ekran bana kilitledi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git