Altaç, “Kimse ümitsiz olmasın”

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, partisinin 1. Olağan Genel Kongresine ilişkin olarak, “Teşkilatlanma çalışmalarında partimize katılan on binlerin çok kısa zamanda milyonlara ulaşacağının haklı umudunu taşıyoruz” dedi.

Haberler 31.10.2020 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi Diyarbakr l Bakan Aydn Altaç, Partilerinin 1 Kasmda Ankarada yapaca 1. Olaan Genel Kongresi dolaysyla açklama yapt.

HER TÜRLÜ BASKI TEHDT LE DOLAYLI DOLAYSIZ BASKILARA RAMEN

Gelecek Partisi olarak ksa zamanda çok mesafe kat ettiklerine deinen Altaç, Parti kuramaz demilerdi, partimizi tüm Türkiyeyi kapsayan Türkiye mozaiini yanstan kurucularmzla kurduk. Parti kursalar bile örgütlenemez, çalacak üye bulamaz demilerdi, ancak biz bugün 70 ilimizin il tekilatn oluturduk,243 ilçenin kongresini tamamlayarak 44 ilin il kongresini gerçekletirdik. Dünyada ve ülkemizde seyreden salgnnn olumsuz etkileri ve alnan önlemlerin etkisine ramen her türlü bask tehdit ile dolayl dolaysz basklara ramen, büyük kongre yapma koullarn tamamlayarak 1.Olaan Genel Kongremizi 1 Kasm 2020 Pazar günü saat 10.00da Ankara ANFA Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekletireceiz ifadelerini kulland.

KMSE KARAMSARLIA KAPILMASIN

Altaç, ksa sürede milyonlara ulaacaklarn belirterek, açklamasn öyle sürdürdü:

Anadoludan esen rüzgara baktmzda tekilatlanma çalmalarnda partimize katlan on binlerin çok ksa zamanda yüz binlere ve nallah çok yakn bir zamanda milyonlara ulaacann hakl umudunu tayoruz. Kimse ümitsiz olmasn. Kimse karamsarla kaplmasn. Partimiz ülkemizi temel hak ve özgürlüklerin korunduu demokrat, adil, özgürlükçü müreffeh bir seviyeye tayacaktr.

Ana Sayfaya Git