Burhan Kuzu sahte 'Gelecek Partisi'yle atıştı

Gelecek Partisi adıyla açılan fake sosyal medya hesabından, Burhan Kuzu'nun kendilerine katılma girişiminde bulunduğu ancak kabul etmedikleri yönünde mesaj paylaşıldı. Kuzu tweet'e "HS" diye yanıt yazdı. Bunun üzerine hesaptan "Tam olarak ahlak seviyeniz nedeniyle sizi reddediyoruz" diye karşılık verildi.

Haberler 17.12.2019 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi adn kullanan fake twitter hesabndan öyle bir paylam yapld: Sayn Burhan Kuzunun siyasi yaamna Gelecek Partisinde devam edecei yönündeki haberler tamamen aslszdr. Kendisinin bu konuda giriimleri olmutur ancak Kurucular Kurulumuz Sayn Kuzunun talebini reddederek kendisine cevap mektubumuzu iletmitir. Kamuoyuna duyurulur.

Bu paylama Kuzu, HS yazd. Bunun üzerine ayn hesapTam olarak ahlak seviyeniz nedeniyle sizi REDDEDYORUZ! diye karlk verdi. Kuzu da Önce yalan haber yap, ahlakszca ben de hadi sende deyince böyle yazn öyle mi? Asl ahlakszl siz yaptnz. Olmayan bir eyi neden uyduruyorsun? Ülkenin geleceini yalan ve iftira üzerine mi ina edeceksiniz? diye yazd.

GELECEK PARTS: O RESM HESAP DEL

Tartmann medya sitelerinde yank bulmas üzerine, Gelecek Partisi resmi hesabndan açklama yapld: Bugün baz medya organlarnda, resmi olmayan Twitter hesaplar haber kayna olarak kullanlmtr. Kamuoyuna saygyla duyurulur.

Ana Sayfaya Git