CHP, Türkiye turuna çıkacak

CHP, ay sonunda gerçekleştireceği üç günlük belediye başkanları kampının ardından, yerel seçimlere yönelik “teşekkür” ziyaretleri kapsamında, Türkiye turuna çıkacak.

Haberler 12.07.2019 - 11:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu çerçevede; milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) üyeleri ve il örgütleri görevlendirilecek. stanbuldan balamas planlanan ziyaretlerde hem seçmene teekkür edilecek hem de vatandan sorunlar dinlenerek raporlar hazrlanacak.

Sahada kalma talimat

Böylece, yerel seçimlerde yakalad ivmeyi sürdürmeyi hedefleyen CHP, birebir temas stratejisi ile sahada kalma politikasn sürdürmü olacak.

Yerel seçimlerde 11i büyükehir 10u il olmak üzere 252 belediye kazanarak oy orann yükselten CHP, elde ettii halk desteini sürdürmek için harekete geçiyor. Genel Bakan Kemal Klçdarolunun bu çerçevede kurmaylarna, yaz tatili süresinde de, sahada kalma talimatn verdii bildirildi.

CHP lideri Klçdarolunun kurmaylarndan, vatandan sorunlarnn yeniden dinlenmesini ve partinin çözüm önerilerinin tekrar tekrar anlatlmasn istedii örenildi.

Klçdarolunun, vatandala kurulan olumlu diyaloun sürdürülmesi gerektiini belirterek, ktidar halk unutabilir, ama biz unutmayacaz, vatandan yannda olacaz ifadelerini kulland aktarld.

Strateji sürdürülecek

CHPnin ziyaret program, temmuz sonundaki üç günlük belediye bakanlar kampnn ardndan netletirilecek. Bu kapsamda, milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri ve il örgütlerinin görevlendirilecei belirtiliyor. stanbuldan balatlmas planlanan ziyaretlerde hem seçmene teekkür edilmesi hem de özellikle kaybedilen belediyelerde yaayan vatandalarn sorunlarnn dinlenerek raporlar hazrlanmas bekleniyor. Böylece CHPnin yerel seçimlerde baar getiren, birebir temas stratejisinin korunmas ve, sahada kalma politikasnn sürdürülmesi hedefleniyor.

Yaplacak ziyaretlerde, Kemal Klçdarolunun daha önceki talimatlar dorultusunda, CHPli olmayan ve, kar mahalle olarak nitelendirilen kesimlerle bir araya gelinmesine özen gösterilecei ifade ediliyor. Ziyaretlerde, vatandan CHPli yerel yönetimlerden, memnuniyetinin ölçülmesi de planlanyor.

Ana Sayfaya Git