Destici: BBP kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacak

BBP lideri Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden sonra "Partimiz kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacak" dedi.

Haberler 14.03.2023 - 00:13 Son Güncelleme : 13.03.2023 - 23:13

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu. BBPnin Cumhurbaşkanı adayının Erdoğan olduğunu belirten Destici, BBP 81 ilin tamamında kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacaktır dedi. Destici, BBPnin oy potansiyelinin yüzde 30 olduğunu söyledi.

BİZİM ADAYIMIZ ERDOĞAN

Destici, şöyle konuştu:

Cumhur İttifakımız yoluna devam ediyor. BBP olarak, 2017 referandumu, 2018de Cumhur İttifakı kurulunca, ittifakla birlikte hareket ettik, bugünlere geldik. Cumhur İttifakıyla eksik bulduğumuz noktaları dile getirdik, taleplerin takipçisi olduk. Cumhur İttifakı bir ve bütün olarak yoluna devam etmektedir.

14 Mayıstaki seçimlerde Cumhur İttifakı bileşeni olarak, kararlı bir şekilde devam ediyoruz. BBPnin Cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğandır. Türkiyenin geleceği, milletin geleceği, ülkenin bütünlüğü açısından kıymetli buluyoruz. Prensip olarak, konuştuk, anlaştık önümüzdeki seçimlerde güçlü ihtimal ki BBP 81 ilin tamamında kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacaktır.

LOGOMUZDA SEçİME GİRİYORUZ

BBPnin hem oy potansiyelini sandığa taşıması hem de 30 yıllık tecrübeli kadrolara sahibiz. Barajsız bir seçime giriyoruz, son yaptırdığımız anketlerde BBP potansiyel açısından Türkiyenin 5inci büyük parti. Yüzde 30un üzerinde oy alma potansiyeline sahip. Potansiyelimizin önemli bir kısmını alacağımızı, yüksek sayıda vekille temsil ve kurumsallaşması açısından önemli sonuç olacağına inanıyorum.

Ana Sayfaya Git