Destici: BBP kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacak

BBP lideri Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden sonra "Partimiz kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacak" dedi.

Destici: BBP kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacak

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu. BBP'nin Cumhurbaşkanı adayının  Erdoğan olduğunu belirten Destici, "BBP 81 ilin tamamında kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacaktır" dedi. Destici, BBP'nin oy potansiyelinin yüzde 30 olduğunu söyledi.

 BİZİM ADAYIMIZ ERDOĞAN

Destici, şöyle konuştu:  

“Cumhur İttifakımız yoluna devam ediyor. BBP olarak, 2017 referandumu, 2018'de Cumhur İttifakı kurulunca, ittifakla birlikte hareket ettik, bugünlere geldik. Cumhur İttifakı'yla eksik bulduğumuz noktaları dile getirdik, taleplerin takipçisi olduk. Cumhur İttifakı bir ve bütün olarak yoluna devam etmektedir.

14 Mayıs'taki seçimlerde Cumhur İttifakı bileşeni olarak, kararlı bir şekilde devam ediyoruz. BBP'nin Cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Türkiye'nin geleceği, milletin geleceği, ülkenin bütünlüğü açısından kıymetli buluyoruz. Prensip olarak, konuştuk, anlaştık önümüzdeki seçimlerde güçlü ihtimal ki BBP 81 ilin tamamında kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacaktır.

LOGOMUZDA SEÇİME GİRİYORUZ

BBP'nin hem oy potansiyelini sandığa taşıması hem de 30 yıllık tecrübeli kadrolara sahibiz. Barajsız bir seçime giriyoruz, son yaptırdığımız anketlerde BBP potansiyel açısından Türkiye'nin 5'inci büyük parti. Yüzde 30'un üzerinde oy alma potansiyeline sahip. Potansiyelimizin önemli bir kısmını alacağımızı, yüksek sayıda vekille temsil ve kurumsallaşması açısından önemli sonuç olacağına inanıyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz