Gençlerden Kılıçdaroğlu'na "Evet" gazetesi!

AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bir radyo programında yeni anayasayı eleştirirken kullandığı cümleler nedeniyle “evet” gazetesi gönderdi.

Haberler 08.03.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Bakan Kemal Klçdarolunun geçtiimiz hafta katld bir radyo programnda, Anayasa deiyikliiyle illgili yapt ve gaflarn içerdii eletiriye ilikin, AK Parti Diyarbakr Gençlik Kollar, evet gazetesi, postalad.

Gençlik Kollar üyeleri, Klçdarolunun bir radyo programnda kulland, Düünün yeni modeli kurduk. Halk seçti cumhurbakann, babakan da bakas oldu. Cumhurbakan baka partinin genel bakan, babakan da baka bir partinin genel bakan. Asl kavga o zaman çkacak. Asl onu düünmemiz lazm eklindeki gaflar içeren sözleri nedeniyle, Anayasa deiikliine ilikin maddelerin yazl olduu Evet gazetesini postaladlar.

GAZETE GÖNDERDLER

Gençlik Kollar Bakan Muhammed Nurullah Seyda Akyldz, anayasa deiikliinin içeriine dikkat çekerken öyle dedi;

Sistem deiikliinde yürütmedeki iki ballk ortadan kaldrlarak babakanlk kurumu kaldrlmakta, yürütmenin resmi ve fiili olarak ba cumhurbakan olmaktadr. Getirilen yeni Cumhurbakanl sistemi ile kuvvetler ayrl daha sert biçimde ortaya çkmaktadr. Anayasa deiiklii oylamalar srasnda deiikliin bir sayfasn kartrmayp, deiikliin milletin menfaatine olup olmadn sorgulamadan dorudan hayr demeyi amaç haline getirdii dünkü açklamasnda gün yüzüne çkmtr. Sadece siyaset yapmay öyle amaç haline getirmilerdir ki derdi ya sadece AK Partiye muhalefet yapmak ya da bu milleti kandrmaktr. Gücümüz millet, kararmz Evet olacak.

Ana Sayfaya Git