İsmail Kartal: “Galatasaray maçından puan ya da puanlar almak istiyoruz”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçından puan ya da puanlar almak istediklerini söyledi.

Haberler 31.10.2019 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çaykur Rizespor, Süper Ligin 10. haftasnda deplasmanda Galatasaray ile karlaacak. Karadeniz ekibi, bu maçn hazrlklarn Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekletirdii antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularn yantlayan Teknik Direktör smail Kartal, Galatasaray deplasmanndan puan ile dönmeyi hedeflediklerinin altn çizdi. Kartal, unlar söyledi:

Kupa maçnda herhangi bir sakatlk yaamadan güzel bir galibiyet oldu, turu geçtik. Oyuncularm tebrik ediyorum. Az oynayan genç arkadalara da yer vermi olduk. imdi Galatasaray maçn düünüyoruz. Galatasaray maç hazrlklarna devam ediyoruz. En iyi ekilde hazrlanarak oradan puan yada puanlarla ayrlp yolumuza devam etmek istiyoruz. Ankaragücü galibiyeti çok güzel oldu. Hep birlikte takm olarak, camia olarak, taraftarlar olarak, güzel bir galibiyetle ligde sralamadaki yerimizi birazck yukarlara tam olduk. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Onun için bugünden itibaren tekrar Galatasaray maçnn hazrlklarna devam ediyoruz.

4 maçta haksz malubiyet aldk

Bugüne kadar Rizesporun malup olduu 4 maçta haksz malubiyet aldklarn dile getiren Kartal, 4 maç malup olduk. Gaziantep maçn hak etmedik, Trabzon maçn hak etmedik, 2 maç tamam kötü oynadk, eyvallah. Her takmda olabilir, her takm malup olabilir. Bugün dier ampiyonluk yar yapan takmlarn da durumu ortada. Bizim en az bir 3-4 puanmz daha olabilirdi. Hakem hatalarna girmeyeceim, sürekli bunlar kastediyor diyebilirsiniz ama ortada bir gerçek var. Gaziantep maçnda golünüz verilse, Trabzon maçnda penaltnz verilse, bugün 4 puan koyun, biz ligin ilk 3 srasndaydk ama olmad. u an iyi saylabilecek bir puanmz var, önümüzde de daha 8 tane maç var ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git