Adaletspor’dan 6-0’lık galibiyet

Süper Amatör Lig'e çıkmak için Play-Off maçlarında mücadele eden Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Adaletspor, güçlü rakibi Diclespor karşısında 6-0’lık bir galibiyet aldı.

Haberler 16.05.2022 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR (HA) - Süper Amatör Lige çkmak için Play-Off maçlarnda mücadele eden Diyarbakr 1. Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Adaletspor, güçlü rakibi Diclespor karsnda 6-0lk bir galibiyet ald.

Diyarbakr 1. Amatör futbol ligini 41 puanla lider olarak tamamlayan Diyarbakr Adaletspor, bir üst lige çkmak için Play-Off maçlarn oynamaya devam ediyor. Geçtiimiz hafta oynad Play-Offun ilk karlamasnda Eil Gençlikspor ile golsüz berabere kalan Adaletspor, bu hafta güçlü rakibi Dicle Spor karsnda farkl bir galibiyet kazanarak 3 puan almay baard.

Seyrantepe ilbe Stadnda gerçekleen karlamaya Adaletsporlu sporcular ilk yarda 3, ikinci yarda 3 bularak karlamadan 6-0lk galibiyetle ayrld.

Adaletsporda hedef Play-Offu lider tamamlamak

Süper Amatör Lig yolunda ilk karlamalarna nazaran ikinci maçlarnda güzel sonuç elde ederek 3 puan almay baardklarn belirten Diyarbakr Adaletspor Bakan Basavclk Özel Kalem Müdürü Metin Özkan, Play-Offun ilk maçnda kazara galibiyeti kaçrdk. Dicle maçnda futbolcularmz oynadklar iyi futbol ile farkl galibiyet almay baardlar. ç maçmz da alarak Play-Offtan lider bir ekilde çkmay planlyoruz. Süper Amatör Lige admz yazdracamza inanyoruz. Takm kurduumuz süreç çok ksa, bu sürede iki lig atlayp yükselmek bizim için onur verici. Diyarbakrdaki spor camiasna sporcularmzn katk sunduunu düünüyorum. Bizde onlar destekleyeceiz ve daha iyi yerlere de götüreceiz dedi.

Ana Sayfaya Git