Amedspor'da Taner Taşkın dönemi

AMED Sportif Kulüp yönetimi, Sertaç Büyükbayrak'tan boşalan Teknik Direktörlüğe Taner Taşkın ile anlaştı. Tecrübeli hoca Taner Taşkın, bugün geldiği Diyarbakır'da 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Haberler 27.12.2016 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Üst üste alnan kötü sonuçlarn ardndan Amedsporda geçtiimiz günlerde istifa eden Sertaç Büyükbayraktan boalan teknik direktörlüe Taner Takn getirildi. Kulüp Bakan Nurullah Edemen, Taner Takn ile her konuda anlatklarn ve kulüp binasnda 1.5 yllk sözleme imzaladklarn belirterek, camiaya hayrl olmas dileinde bulundu. Amedsporun kötü sonuçlarla birlikte kötü günler yaadklarn belirterek, öyle dedi:

Son haftalarda kötü sonuçlar almtk. Fenerbahçe maçyla çok güzel bir ortaya koymamza ramen bu kez takm kaptanmz ehmus Özeri trafik kazasnda kaybettik. Ama Amedspor çok büyük bir camia. Bütün skntlarn üstesinden gelebilecek kapasiteye sahip bir kulüp. Bu kötü günlere son vermek adna geçtiimiz yl Manisasporu ampiyonlua tayan Taner Takn hocamz ile 1.5 yllna anlatk. Kulüp binamzda yöneticilerimizle birlikte sözleme imzaladk. Camiamza hayrl olsun.

Ana Sayfaya Git