Antalyaspor’da Sinan ve Fredy sevinci

Fraport TAV Antalyaspor’da, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Ankaragücü karşılaşmasında sakatlıkları düzelen Sinan Gümüş ve Fredy’nin forma giymesi bekleniyor.

Haberler 15.07.2020 - 12:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fraport TAV Antalyasporda, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Ankaragücü karlamasnda sakatlklar düzelen Sinan Gümü ve Fredynin forma giymesi bekleniyor.

Süper Ligin 32. haftasnda Fraport TAV Antalyaspor, sahasnda arlad Aytemiz Alanyasporu 1-0 malup etmenin mutluluunu yayor. Teknik Direktör Tamer Tunann 3 gün izin verdii krmz-beyazllar hafta sonu deplasmanda karlaacaklar Ankaragücü maçnn hazrlklarna yarn balayacak. Medipol Baakehir karlamasnda sakat oyuncu says artan Antalyaspor, eksik kadroyla çkt Trabzonspordan beraberlik, Aytemiz Alanyaspordan galibiyet almay baard. Sakatlklar devam eden Podolski, Bahadr ve Ersan Gülümün Ankaragücü maçnda forma giymesi beklenmiyor. Krmz-beyazllar sevindiren haber ise Sinan Gümü ve Fredyden geldi. Her iki oyuncunun tedavilerinin devam ettii ve durumlarnn maç günü belli olaca bildirildi. Kart cezals Hakan Özmert de takmn zorlu deplasmanda yalnz brakacak.

Ana Sayfaya Git