Beşiktaşlı kelebek hastası gencin hayali gerçek oluyor

Diyarbakırlı Cumali, Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçında Cenk Tosun'un yanında seremonide yer alacak

Haberler 19.09.2017 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir Beikta maçnda sahada olmay çok isteyen kelebek hastas Cumali Yamann hayali gerçek oluyor. Beikta Kulübü, bugün oynanacak Atiker Konyaspor maçna davet ettii Cumaliyi maç öncesi Cenk Tosunun yannda seremoniye çkaracak.

Fanatik Beikta taraftar kelebek hastas 16 yandaki Cumali Yamann en büyük hayali bir gün Beikta maçnda futbolcularla tanma frsat bulup stadyumdan maç izlemekti.

SERAMONDE YER ALACAK

Bu kapsamda harekete geçen Kelebeklerin Rüyas Yardmlama ve Dayanma Dernei Bakan enay çalr, dernein sosyal medya hesaplarndan Beikta Kulübüne mesaj gönderdi. Geçtiimiz günlerde kulüpten mesaj alan çalr, Cumali Yamann bugün oynanacak Beikta-Atiker Konyaspor maçna davet edildiini örendi. Hemen dernee koan çalr, Cumaliyi de yanna alarak stanbulun yolunu tuttu.

BEKTA SEVDALISI

çalr, Cumali, ar bir hastalk geçiriyor. Kendisi fanatik Beikta taraftar. Beikta maçna gidip futbolcularla tanmay çok istiyordu. Bizde sosyal medya araclyla Beikta Kulübüne konuu ilettik. Sa olsunlar Cumaliyi maça davet ettiler. Cenk Tosunun yannda seremoniye çkacak. Kendisi çok mutlu oldu, destekleri için Beikta Kulübüne çok teekkür ederim dedi.

Ana Sayfaya Git