Dicle Üniversitesi Malatya’da şampiyon

2016-2017 Üniversitelerarası Voleybol Bölgesel Lig (ÜNİLİG) grup karşılaşmaları sona erdi. Dicle Üniversitesi erkek voleybol takımının da mücadele ettiği Malatya müsabakaları 6-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti.

Haberler 15.12.2016 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erkeklerde 4 kzlarda ise 3 takmn yer ald gruplarda Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takm, oynad üç maç da kazanarak grup müsabakalarn ampiyon olarak tamamlad. lk iki maçta Adyaman ve çukurova Üniversitelerini 3-0lk sonuçlarla malup eden Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takm, final maçnda Elaz ekibi Frat Üniversitesi ile eleti. Büyük çekimeye sahne olan final maçnda Frat Üniversitesini 3-1 malup eden Dicle Üniversitesi, grubu birinci olarak tamamlad ve yar final müsabakalarna katlma hakkn elde etti.

AMPYON OLDU

Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takm Antrenörü Ercan Tizar, Malatyada yaplan müsabakalarda çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek Önümüze çkan tüm rakipleri malup edip, ampiyon olduk ve ilk hedefimize ulatk. imdi yar final karlamalarn da baaryla tamamlayp final oynamak istiyoruz eklinde konutu. Tizar, kazanlan baarda sportif alanda desteklerini esirgemeyen Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül ve yönetiminin de pay olduunu vurgulayarak katkda bulunan herkese teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git