“Diyarbekirspor şampiyonluğa ulaşmaya çalışacak”

4 yıldır mücadele ettiği 3.Lig’de her defasında 2.Lig’in kapısından dönerek şampiyonluğa ulaşamayan Diyarbekirspor,ulusal ve uluslar arası ayağı olan bir proje ile vizyon değişikliğine gitti.

Haberler 01.06.2017 - 13:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Slogan ise,Tüketen kulüpten üreten kulübe geçmek.. UEFA Pro Lisans belgeli teknik direktör Gürpnar,Kulübü uzun vadeli hedeflere tayacak bir projeye baladk dedi.

ANA SPONSOR LHANLI VZYON DETRD

2012-2013 sezonundan itibaren mücadele ettii 3.Ligde her sezona ampiyonluk parolas ile balad,maddi olarak büyük harcamalar yapt,önemli transferler yapt ancak her defasnda hedefi skalad. 4 yl üst üste Play-Offa kalp 3 yl final ve 1 yl yar final oynad ancak bu alanda bir ilki baarmasna ramen bir türlü 2.Lige çkamad. Durum böyle olunca kulübün onursal bakan ve sponsoru Feyzi lhanl,vizyon deiikliine gitti. Yurt içi ve yurt d aya olan proje hayata geçirildi. Projenin bana da teknik adam olarak UEFA Pro Lisans belgeli teknik adam Necat Gürpnar getirildi. Teknik adam ve idarecilerden oluan ekipte yurt dnda Hollanda,Almanya ve ngiltere gibi alt yap, kurumlama alannda ekol haline gelen kulüplerde eitim alan isimler yer alyor.

HEDEF GENçLERLE AMPYONLUKLARA ULAMAK

Yeni vizyonun slogan,Tüketen deil üreten kulüp olmak. Bu amaçla ilk olarak Diyarbakrda bölgedeki gençlerin katlm ile futbolcu seçmeleri yapld. Seçmelerin ikinci aya 12 Haziranda stanbulda balayacak. Diyarbekirsporun amac,gençlik akademisi haline gelmek,yurt içinde ve yurt dndan gelecek gençlerin umudu haline gelmek.Seçmelerin yan sra teknik heyetin yurt içinden ve yurt dndan izledii gelecek vaat eden genç futbolcular tespit edilerek takma kazandrlacak. Yeni sezonda hedef yine ampiyonluk olacak. Genç kadronun içine kariyeri ve kalitesi bilinen tecrübeli futbolcular transfer edilerek 4 yldr ulalamayan ampiyonlua ulalmaya çallacak.Kaynak: Diyarbekirspor ampiyonlua ulamaya çalacak

Ana Sayfaya Git