"Fenerbahçeli değişim istiyor, ümidi de bende görüyor"

Fenerbahçe Kulübünün haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısında başkan adayı olacağını açıklayan kulübün eski asbaşkanlarından Ali Koç, Fenerbahçelilerin değişim istediğini, ümidi de kendisinde gördüğünü söyledi.

Haberler 12.02.2018 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Koç, Büyük Kulüp Genç Giriimciler ve Hayat Komitesinin düzenledii Ali Koç ve Fenerbahçe balkl söyleiye katld.

Sar-lacivertli kulübün 20 yldr bakanln yapan Aziz Yldrm ile rekabet edecek bir aday çkt için camiada heyecan olduuna deinen Ali Koç, Fenerbahçeli deiim istiyor, ümidi de bende görüyor. lk defa mevcut bakanmzla rekabet edecek bir aday olduu için bir heyecan var. Ben ve arkadalarm deiik bir yola çktk. Allah utandrmasn. Seçilsek de seçilmesek de Fenerbahçenin menfaatlerine uygun olsun. Bir heyecan var. nallah insanlarn heyecan kursanda kalmasn. diye konutu.

- Fenerbahçeye hatr saylr bir sermaye girdisi yapacaz

Ali Koç, seçilmeleri durumunda Fenerbahçeye hatr saylr bir sermaye girdisi salayacaklarn aktard.

Sar-lacivertli kulübün mali yapsnn sürdürülebilir olmadn kaydeden Koç, u ifadeleri kulland:

Olmazsa olmazmz bu camiann yeniden toparlanmas. u anda mali yapmz sürdürülebilir konumda deil. Kulüp borçlarnn ödenmesi için büyük bir sermaye gerekiyor. Bunu da biz yapacaz. Seçilirsem Fenerbahçeye hatr saylr bir sermaye girdisi yapacaz. Tek tesellimiz rakiplerimizin de ayn durumda olmas. Büyük kulüpler doru yönetilirse kendi kendini çevirecek konumda. Esas sknt futboldan kaynaklanyor. Yanl transfer politikalar kesinlikle devam ettirilemez.

Ana Sayfaya Git