Lice belediyesi okullara spor malzemesi dağıttı

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Lice İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ilçede bulunan 13 okula spor malzemeleri ve ekipmanları dağıtıldı.

Haberler 03.11.2017 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor malzemeleri ve araç gereç kapsamnda okullara basketbol, voleybol, masa tenisi ve bütün spor toplar ayrca voleybol filesi ve forma gibi malzemelerin yer ald setler hediye edildi. Lice Kaymakam ve Belediye Bakan Sinan Baak, amaçlarnn salkl nesiller yetitirmek olduunu söyledi. Bakan Baak, Bunun içinde spor yapmak çok önemli. Bizler çocuklarmzn hem spor yapmasn hem de salkl yaamas için spor malzemeleri datm etkinlii düzenledik. Sportif faaliyetlerin eitimin bir parças olduunu unutmamamz gerekiyor. Eitim konusunda ve spor konusunda hassasiyet göstermekteyiz dedi.

Spordaki baar hayattaki baar için çok önemli

Okullarda asl önemli olann gençlerin ihtiyac bulunan spor malzemelerini karlayabilmek olduunu belirten Kaymakam ve Belediye Bakan Sinan Baak açklamalarn öyle sürdürdü:

Okullarmza spor malzemesi destei salyoruz. Spordaki baar hayattaki baar için çok önemli. Belediye olarak çocuklarmzn salkl ve modern ortamlarda ücretsiz spor yapabilmeleri için spor parklar yapyoruz.

Ana Sayfaya Git