Madalyalara ambargo

Antalya’da gerçekleşen 4. Uluslararası Türkiye Açık Avrupa Kupası müsabakalarında Diyarbakır Ertaş Spor Kulübü, 3 altın, 2 gümüş ve 14 bronz madalya aldı

Haberler 13.04.2019 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ampiyonada altn madalya kazanan milli sporcu Ceren Bingöm Dünya ampiyonasna katlma hakkn elde etti.

Antalyada gerçekleen ve 4 gün süren 4. Uluslararas Türkiye Açk (Turkish Open) Avrupa Kupas müsabakalar tamamland. 29 ülkeden 361 kulüp ve 2 bin 500 katlmcnn yer ald ampiyonada Diyarbakr Erta Spor Kulübü, 3 altn, 2 gümü ve 14 bronz madalya alarak, önemli bir baar elde etti.

Diyarbakr Erta Spor Kulübü ve Kick Boks Milli Takm Antrenör brahim Ufuk Erta, Antalyada gerçekleen müsabakalarn ardndan açklamalarda bulundu. Erta, HAya yapt açklamada, Antalyada son yllarn en büyük baarlarna imza attklarn belirterek, 29 ülkeden 361 kulüp ve yaklak 2 bin 500 katlmcnn yer ald organizasyon, büyük mücadelelere sahne oldu. Bu ampiyonada Diyarbakr Erta Spor Kulübü olarak, 3 birincilik, 2 ikincilik ve 14 da üçüncülük aldk. Toplamda 19 madalya kazandk. Elde edilen dereceler nedeniyle, müsabakalarda yer alan takmlar arasnda 13ncü sraya yükseldik. 361 kulüp arasnda iyi bir yere sahip olduk. Ayn zamanda takmlar yarmasnda, üçüncü olduk. ngilizleri yendik ama talyanlara 12-11lik skorla malup olduk. Sporcularmz ve kulübümüz adna oldukça baarl bir sralamada olduumuz için çok mutluyuz. Sporcularm ve antrenör arkadam Hac Heybet Alan ve Cebrail çapay elde ettiimiz derecelerden dolay kutluyorum dedi.

Milli sporcu, Dünya ampiyonasna gidecek

Antalyada büyük bir baarya imza atan ve altn madalya elde eden Ceren Bingömün Dünya Kupasna katlacan da kaydeden Erta, sözlerini öyle tamamlad:

Milli sporcumuz Ceren Bingöm, Antalyadaki organizasyonda tüm rakiplerini yenerek, birinci oldu. Bu baardan dolay Ceren, Kick Boks Dünya ampiyonasna katlma hakkn elde etti. Milli sporcumuz, 20 Kasm 1 Aralk tarihleri arasnda Antalyada gerçekleecek Kick Boks Dünya ampiyonasnda ay yldzl formay temsil edecek. nallah bu sporcumuz, Dünya ampiyonasnda da ülkemize altn madalya kazandracaktr.

brahim Ufuk Erta, kendilerine büyük destek veren ve her zaman yanlarnda olan Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demire teekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git