Silvan Emniyet Müdürü Aral'dan sporculara ziyaret

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Aral, Silvan 1960 Spor Kulübü'nü ziyaret ederek sporcularla idman sonrası bir araya geldi.

Haberler 29.02.2020 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aral, Silvan ilçesinde faaliyet sürdüren Silvan 1960 Spor Kulübü Bakan Mehmet Sever, Basn Sözcüsü hsan Ylmaz ve Sportif Direktör Faysal Severi ehir stadyumunda ziyaret etti. Ziyarette takmla ilgili yöneticilerden bilgi alan Aral, Gençler gelecein teminatdr. Bizim amacmz, gençlerin sportif faaliyetlerle uramasn salamak. Silvan gençleri yetenekli gençler. Bugün burada gördüüm bu gençlere gelecek hazrlamak lazm. Burada bir spor lisesinin açlmas için çalma yapmak lazm. Bu nedenle bu tür kulüplerin her zaman yanndayz. Sizleri desteklemek istiyoruz. Emniyet güçleri olarak sporcunun her zaman arkasnda destekçisi olacaz dedi.

Silvan 1960 Spor Kulübü Bakan Mehmet Sever, ziyarette duyduu memnuniyeti dile gererek, Kurumlarmzla diyaloglar gelitirerek, gençlerimizi spora kazandrmak için projeler gelitirip Silvandan ülkemize sporcu yetitirmek amacndayz. Sizlerin de desteini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu takma herkesin sahip çkmas gerekiyor diye konutu.

Aral daha sonra sporcularla bir araya gelip ampiyonluk yolunda kendilerine baarlar diledi.

Ana Sayfaya Git