U14’te şampiyon DSİ

Van’da yapılan U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarını Diyarbakır DSİ Spor şampiyon olarak tamamladı.

Haberler 27.05.2019 - 02:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil beyazl takm, Diyarbakr 2. Kademe müsabakalarnda temsil etme hakkn elde etti.

Vanda gerçekleen U14 Türkiye ampiyonas 1. Kademe müsabakalar tamamland. Toplamda 4 takmn yer ald müsabakalar Diyarbakr DS Spor ampiyon olarak tamamlad.

rnak Silopi Belediye, Idr 76 Kanaryaspor ve Bitlis Tatvan takmlaryla ayn grupta yer alan Diyarbakr DS Spor, tüm rakiplerini dize getirerek, mutlu sona ulat.

Birinci kademe müsabakalar

stanbul, Edirne, Bilecik, Yalova, Düzce, Balkesir, Kütahya, Aydn, Mula, Isparta, Adana, Hatay, Kahramanmara, Diyarbakr, Van, Artvin, Erzincan, Giresun, Sinop, Zonguldak, çorum ve Kayseri grup merkezlerinde oynanan 1. kademe müsabakalar sonunda grup birincisi olacak 22 takmn katlmyla 4 grup merkezinde 2.kademe müsabakalar oynanacak. 1. Kademe müsabakalarn birinci olarak tamamlayan Diyarbakr DS Spor, daha sonra Türkiye Futbol Federasyonunun açklaaca tarih ve merkezde 2. Kademe müsabakalarna katlacak. 2. kademe müsabakalar sonunda gruplarnda birinci olan 4 takm, final müsabakalarna katlmaya hak kazanacak.

Hedef çok büyük

DS Spor Teknik Sorumlusu Ahmet Tan, U14te hedeflerinin Türkiye finallerine katlma olduunu söyledi.

Tan, 1. Kademe müsabakalarn istediimiz gibi sonuçlandrdk. imdi önümüzde ikinci kademe müsabakalar var. 2. Kademe maçlarn da baarl bir ekilde sonuçlandrp, Türkiye finallerine admz yazdrmak istiyoruz. Hedefimiz Türkiyenin en iyi ilk üç takm arasna girmektir. Bunu da baaracak güçteyiz dedi.

Ana Sayfaya Git