Üşüyen rakiplerini ateş yakıp ısıttılar

TFF Kadınlar 3. Lig 8. Grup'ta oynanan Muş Yağmurspor-Siirt Hasbeyspor karşılaşmasında, soğuk hava nedeniyle yedek kulübesinde beklerken üşüyen konuk ekip futbolcularına battaniye verilerek ve saha kenarında ateş yakılarak soğuktan korunmaları sağlandı.

Haberler 24.01.2017 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Yamurspor ile Siirt Hasbeyspor, sfrn altnda 12 derecede Mu Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü Sentetik çim Sahasnda karlat.

Havann ar souk olmas nedeniyle yedek kulübesinde bekleyen futbolcular, zor anlar yaad. Özellikle konuk ekip Siirt Hasbeysporlu futbolcularn büyük sknt yaadklar gözlendi.

Siirt Hasbeysporlu futbolcularn yardmna l Gençlik ve Spor Müdürlüü yetkilileri yetiti. Siirtten gelen futbolcularn, souk havadan korunmalar için yedek kulübesi yaknnda ate yaklarak, futbolculara battaniye datld. Futbolcular battaniyelerle maç boyunca ate banda durarak, souktan korunmaya çalt.

- Üüdüklerini görünce ate yaktk

Karlamay izleyen Mu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hamdullah Karda, yapt açklamada, havann souk olmas nedeniyle yedek kulübesinde bekleyen kzlara snmalar için battaniye verdiklerini söyledi.

Siirtten gelen sporculara ayrca ate yakarak snmalarn saladklarn ifade eden Karda, Hava çok souk. Siirtten gelen bayan futbolcularmz, burada üüdüler. Siirt buradan daha scak. Biz de onlara battaniye getirdik. Yedek kulübesinde battaniyeyle üstlerini örttük. Daha sonra ate yakarak snmalarn saladk. diye konutu.

Siirt Hasbeyspor Antrenörü Zeki Eren ise Muta havann çok souk olduunu dile getirerek, Arkadalar bizim için ate yakt. Kendilerine teekkür ediyoruz. Burada ar bir souk var. dedi.

Siirt Hasbeyspor futbolcusu Özge Akgül de Muun havasnn kendilerine çok souk geldiini belirterek, Buradaki arkadalar ate yakp battaniye getirdiler. Hepsine çok teekkür ederiz. ifadelerini kulland.

Bu arada zorlu koullarda oynanan karlamay, konuk ekip Siirt Hasbeyspor 7-0 galip tamamlad.

Ana Sayfaya Git