İşte popçu Berkay - Ada Şahin çiftinin bebekleri Bu mutluluğa bir de bebek eklendi!

Şarkıcı Berkay, Berkay ŞAhin'in eşi dğum yaptı. Berkay'ın baba olduğu ve kızının isminşn de Arya konduğu belirlendi. Evlendikten sonra mutluluklarını kat kat arttıran Ada Şahin - Berkay ŞahİN çifti birlikteliklerini bebekle perçinlediler.

Haberler 31.07.2017 - 18:05 Son Güncelleme : 31.07.2017 - 21:33

arkc Berkay, Berkay Ahin’in ei dum yapt. Berkay’n baba olduu ve kznn isminn de Arya konduu belirlendi. Evlendikten sonra mutluluklarn kat kat arttran Ada ahin - Berkay ahN çifti birlikteliklerini bebekle perçinlediler. Ünlü popçu berkay kz olduunu sosyal medya dan duyurdu 

Ünlü popçu kznn doumunu sosyal medya hesabndan paylat fotorafla paylat. Berkay fotorafn altna, Hogeldin güzel kzm notunu dütü.  

Türk Pop Müzii’nde son yllarda çkan pek çok hit arkya imza atan Berkay, hayatnn en büyük mutluluunu bugün yaad. Ei Özlem Ada ahin’le mutluluklarn bir kz çocukla perçinleyen Berkay, dünyaya gelen kzna Arya ismini verdi. Kz Arya’y kucana alan Berkay “Dünyann en mutlu ve en ansl adamym” diyerek duygularn dile getirdi.

Ei Özlem Ada ahin ile sanat camiasnn örnek çiftlerinden gösterilen Berkay ‘n hayali kalabalk bir aile olmak ve 3 çocuunun olmas.

Bugün, saat 13:15’te, Acbadem Maslak Hastanesi’nde dünyaya gelen Arya bebek, 2 kg 720 gr. arlnda ve 47 cm boyunda.

BERKAY KONSER KONUULMUTU

Yaz gelince, müzik dünyasnn baarl isimleri de bir bir plajlarda sahne almaya baard. Onlardan biri de Berkay’d.

 

Önceki gün Bodrum, Türkbükü’nde sahne alan Berkay’n sahnedeki dans ovundansa giydii pembe renkteki deniz ortu dikkat çekti. ortun fiyat ise 290 TL. 

 

 

HT Magazin’den Nuri Altunta’n haberine göre, sadece pembe bir ort giyerek çplak ayakla hayranlarnn karsna çkan arkcy görenler aknln gizleyemedi.

 

Hayranlar, “Berkay sahne kostümünü ucuza getirmi” esprileri yaparken fit vücuduyla dikkat çeken popçu, performans sonras mekândan yalnayak ayrld.

 

BERKAY’IN KIYAFET

Berkay’n seslendirdii, Avrupa Müzik etiketiyle yaymlanan ’’Yaz’’ isimli arks, video klibi yaynland.

Berkay yepyeni arklarna yer verdii Yansma albümünde Yaz arks ile de karmza çkt. Sevilen sanatç tarafndan uzun zamandr çkartlmasn beklediimiz Yaz arks büyük beeni toplad.

Söz ve müzii Murat Güne’e ait olan arknn düzenlemesi ise Ozan Çolakolu’na ait. Bugün sosyal medya ve dijital platformlarda yaynlanan klip ksa süre içerisinde binlerce beeni ald. Ayn zamanda sosyal medya hesabndan klibin çkt duyurusu yapan Berkay’a sanatç arkadalarndan da destek geldi. 

BERKAY- YAZ ARKI SÖZLER

Sen beni üzmek için mi domutun

Ondan m kalbime pusu kurmutun

Oysa ki ben ucunda sen varsan 

Her erri hayra bile yormutum

Buna ramen gittiysen 

Sen zaten yanmadan kül olmusun

Yaz beni yalnzlna yaz 

Uzamda Austos ayaz 

Seni mutsuz edeceim biraz avaz avaz 

Az ne kadar ac çeksen az 

Yürein bensiz enkaz

Seni mutsuz edeceim bu yaz  

Bar avaz avaz

Bar çar dilediin kadar 

Bensizlik çok ar alr evini bana ykar

Ana Sayfaya Git