İşte popçu Berkay - Ada Şahin çiftinin bebekleri Bu mutluluğa bir de bebek eklendi!

Şarkıcı Berkay, Berkay ŞAhin'in eşi dğum yaptı. Berkay'ın baba olduğu ve kızının isminşn de Arya konduğu belirlendi. Evlendikten sonra mutluluklarını kat kat arttıran Ada Şahin - Berkay ŞahİN çifti birlikteliklerini bebekle perçinlediler.

  İşte popçu Berkay - Ada Şahin çiftinin bebekleri Bu mutluluğa bir de bebek eklendi!

Şarkıcı Berkay, Berkay ŞAhin'in eşi dğum yaptı. Berkay'ın baba olduğu ve kızının isminşn de Arya konduğu belirlendi. Evlendikten sonra mutluluklarını kat kat arttıran Ada Şahin - Berkay ŞahİN çifti birlikteliklerini bebekle perçinlediler. Ünlü popçu berkay kızı olduğunu sosyal medya dan duyurdu 

Ünlü popçu kızının doğumunu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla paylaştı. Berkay fotoğrafın altına, "Hoşgeldin güzel kızım" notunu düştü.  

Türk Pop Müziği'nde son yıllarda çıkan pek çok hit şarkıya imza atan Berkay, hayatının en büyük mutluluğunu bugün yaşadı. Eşi Özlem Ada Şahin'le mutluluklarını bir kız çocukla perçinleyen Berkay, dünyaya gelen kızına Arya ismini verdi. Kızı Arya'yı kucağına alan Berkay “Dünyanın en mutlu ve en şanslı adamıyım” diyerek duygularını dile getirdi.

Eşi Özlem Ada Şahin ile sanat camiasının örnek çiftlerinden gösterilen Berkay ‘ın hayali kalabalık bir aile olmak ve 3 çocuğunun olması.

Bugün, saat 13:15’te, Acıbadem Maslak Hastanesi’nde dünyaya gelen Arya bebek, 2 kg 720 gr. ağırlığında ve 47 cm boyunda.

BERKAY KONSERİ KONUŞULMUŞTU

Yaz gelince, müzik dünyasının başarılı isimleri de bir bir plajlarda sahne almaya başardı. Onlardan biri de Berkay’dı.

 

Önceki gün Bodrum, Türkbükü’nde sahne alan Berkay’ın sahnedeki dans şovundansa giydiği pembe renkteki deniz şortu dikkat çekti. Şortun fiyatı ise 290 TL. 

 

 

HT Magazin'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre, sadece pembe bir şort giyerek çıplak ayakla hayranlarının karşısına çıkan şarkıcıyı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Hayranları, “Berkay sahne kostümünü ucuza getirmiş” esprileri yaparken fit vücuduyla dikkat çeken popçu, performansı sonrası mekândan yalınayak ayrıldı.

 

BERKAY'IN KIYAFETİ

Berkay'ın seslendirdiği, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan ''Yaz'' isimli şarkısı, video klibi yayınlandı.

Berkay yepyeni şarkılarına yer verdiği Yansıma albümünde "Yaz" şarkısı ile de karşımıza çıktı. Sevilen sanatçı tarafından uzun zamandır çıkartılmasını beklediğimiz Yaz şarkısı büyük beğeni topladı.

Söz ve müziği Murat Güneş'e ait olan şarkının düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu'na ait. Bugün sosyal medya ve dijital platformlarda yayınlanan klip kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Aynı zamanda sosyal medya hesabından klibin çıktığı duyurusu yapan Berkay'a sanatçı arkadaşlarından da destek geldi. 

BERKAY- YAZ ŞARKI SÖZLERİ

Sen beni üzmek için mi doğmuştun

Ondan mı kalbime pusu kurmuştun

Oysa ki ben ucunda sen varsan 

Her şerri hayra bile yormuştum

Buna rağmen gittiysen 

Sen zaten yanmadan kül olmuşsun

Yaz beni yalnızlığına yaz 

Uzağımda Ağustos ayaz 

Seni mutsuz edeceğim biraz avaz avaz 

Az ne kadar acı çeksen az 

Yüreğin bensiz enkaz

Seni mutsuz edeceğim bu yaz  

Bağır avaz avaz

Bağır çağır dilediğin kadar 

Bensizlik çok ağır alır evini başına yıkar

Kaynak: Diyarbakır Söz