6284 yine can aldı!

Delilsiz bir şekilde erkeklerin evlerinden uzaklaştırılmasına neden olan 6284 sayılı kanun bir can daha aldı. Kocaeli'nin Darıca ilçesinde uzaklaştırma kararı olan kişi, karısını silahla öldürdü.

Haberler 11.09.2018 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yuvalar ykan 6284 sayl kanun yine bir can ald. Defalarca gündeme getirilen ancak, henüz olumlu bir admn atlmad erkeklerin delilsiz bir ekilde evlerinden uzaklatrlmasna neden olan 6284 sayl kanunun düzenlenmemesi bir kiinin daha hayatn kaybetmesine neden oldu.

Kocelinin Darca ilçesinde 6284 sayl kanun kapsamnda evden uzaklatrma karar bulunan kii karsn silahla vurarak öldürdü.

YNE CAN ALDI

Alnan bilgiye göre S.P. (67), Cami Mahallesi Öretmen Zatiye çelemen Sokakta, uzaklatrma karar bulunduu örenilen eve gelerek, ei Elif P. (45) ile görümek istedi.

Elif Pnin kapy açmamas üzerine tabancayla ate edip kilidi kran S.P, eve girerek eine ate açt. Bandan ve vücudunun çeitli yerlerinden yaralanan Elif P, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen salk ekiplerince Darca Farabi Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld.

Buradaki müdahalenin ardndan Derince Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edilen Elif P, hayatn kaybetti. Polis, S.Pyi evin yaknnda olayda kulland belirtilen tabancayla gözaltna ald.

Ana Sayfaya Git