AFRİN’DE 1 ŞEHİT

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin bölgesindeki arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir askerin şehit olduğu bildirildi.

Haberler 20.04.2018 - 16:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Genelkurmay Bakanlndan yaplan açklamada, Zeytin Dal Harekat kapsamnda, 19 Nisanda Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasnda el yapm patlaycnn infilak etmesi sonucu bir askerin ehit olduu belirtildi.

Açklamada, Bizleri derin bir ac ve üzüntüye boan bu olayda hayatn kaybeden aziz ehidimize Allahtan rahmet, ehidimizin kederli ailesine, Türk Silahl Kuvvetleri ile yüce Türk milletine basal ve sabr dileriz. ifadesi kullanld.

Afrinin batsndaki eyh Hadid beldesine bal Dermekanl köyünde teröristlerin bölgeye döedikleri maynn patlamas sonucu ehit düen çobanolunun (31) naa, helallik alnmas için Kayserinin Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Papatya Caddesindeki evine getirildi. Ei Yasemin çobanolu, ablas Ebru Yldz, yaknlar ve komular tarafndan karlanan çobanolunun naa, burada edilen duann ardndan memleketi Bursaya gönderildi.

Ana Sayfaya Git