Aile köleliğin sembolü!

PKK'dan Diyarbakır Annelerine karşı “aile köleliğin sembolü” propagandası

Haberler 06.04.2020 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PKKdan kaçarak teslim olan Cesur kod adl bir terörist, Diyarbakr Annelerine, cezaevinden bir mektup gönderdi. PKKnn Diyarbakr Annelerinin mücadelesinden büyük rahatszlk duyduunu söyleyen Cesur kod adl örgütü üyesi Siz evlat nöbeti tutarken terör örgütü aile köleliin sembolüdür propagandasyla kafalarn ykamaya çabalyor dedi.

ANNELERN EYLEM TERÖR ÖRGÜTÜNÜ çOK RAHATSIZ ETT

PKKdan kaçarak teslim olan Cesur kod adl, ismi gizli tutulan bir örgüt üyesi, Diyarbakr annelerine bir mektup yazarak, evlatlar için tuttuklar nöbetin örgütü çok rahatsz ettiini anlatt. A.Ann haberine göre, mektubunda örgütün Diyarbakr annelerine kar aile köleliin sembolüdür propagandas yaparak gençleri kandrmaya çaltn anlatan Cesur kod adl terörist Sizin bu zorlu artlarda verdiiniz mücadele herkese umut olmutur. Kanla beslenen terör lanetini de hüsrana uratmtr dedi.

KÜRT HALKININ CANINA KASTETTLER

Mektubunda örgütün son durumu ile ilgili bilgiler de veren Cesur kod adl terörist, örgütün, bölge halk üzerindeki etkisini kaybettiini söyledi. Terör örgütünün hendek olaylarnda gerçek yüzünü gösterdiini, halkn da bu gerçei gördüünü söyleyen terörist Kürt halknda toplumsal bilinç gelimi, özellikle çukur ve barikat zamannda halkmz PKKnn kirli yüzünü görmütür. çünkü PKK terörü Kürt halknn evlerinin önüne maynlar döemi, evlerini ykm ve canlarna kastetmitir. Hiçbir zaman PKKl, Kürt halk için mücadele etmemitir. Aksine binlerce Kürdü katletmitir dedi.

GENçLERE KORKUNç FKRLER AILIYORLAR

Örgütün üst düzey yöneticilerinin gerçeklikten tamamen koptuunu, toplumun tüm deerlerini suistimal ettiini anlatan Cesur kod adl terör örgütü üyesi, mektubunda unlar yazd: Allah inancn ve dini deerleri yok sayan kafir topluluudur. Zorla ya da kandrarak, örgüte götürdükleri gençleri, eitim faaliyeti ad altnda yozlatrmay ve zihinlerini ykayarak slamdan uzaklatrmay hedefliyorlar. Özellikle Kürt aile yapsna büyük bir darbe vurmay amaçlyorlar. Gençlere korkunç fikirler alyorlar. Aile balarn ve sevgisini yok etmek ya da zayflatmak için aile kavramn köleliin sembolü olarak zihinlere alamaya çalyorlar.

EN BÜYÜK DREN SZNK

Diyarbakr Annelerinin mücadelelerine devam etmelerini isteyen Cesur kod adl terör örgütü üyesi, mektubuna öyle devam etti:

HDP l binas önünde evlat nöbetinde olan direniçi annelere selam olsun. Evlatlar için onurlu mücadele veren ailelere selam olsun. Evlatlarn terörden kurtarmak isteyen direniçi annelere, ve ne mutlu ki evlatlar kandrlp terör tuzana girmi ailelere umut olan yürekli annelere. Sizlerin onurlu ve hakl direniinizi basndan takip ediyorum. Ne kadar yüce duygulara ve güçlü bir iradeye sahip olduunuzu da herkes gibi ben de görüyorum. Evlat nöbetinde olup ta çocuklarna kavuan deerli anneleri görünce, emin olun ki ben de sizin kadar seviniyorum. çünkü ben de PKK teröründen kaçp önce Allaha sonra devletime ve milletime snm bir terör maduruyum. Siz annelerin verdii mücadelenin yannda olduumu da tüm inancm ve samimiyetimle belirtmek istiyorum. Rabbim sizi evlatlarnza, çocuklarnz da size kavutursun. Zafer PKK terörünün deil hak yolunda mücadele eden siz deerli annelerimizin olacak.

Ana Sayfaya Git