Ateş ile hastaneye kaldırılan Nur Yerlitaş'a zatürre teşhisi konuldu

Nur Yerlitaş'ın hastalığı belli oldu. Geçtiğimiz aylarda kanser başlangıcı sebebiyle apar topar hastaneye kaldırılan Nur Yerlitaş'ın geçtiğimiz günlerde tekrardan hastaneye kaldırılması yürekleri ağza getirdi.

Haberler 11.07.2017 - 22:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Nur Yerlitan hastal belli oldu. Geçtiimiz aylarda kanser balangc sebebiyle apar topar hastaneye kaldrlan Nur Yerlitan geçtiimiz günlerde tekrardan hastaneye kaldrlmas yürekleri aza getirdi. Rahatszlanarak hastaeye kaldrlan Nur Yerlitaa zatürre tehisi konuldu. Peki ya u sralar Nur Yerlitan salk durumu nasl?

Ate ile hastanede acil servise giden Nur Yerlita, zatürre tehisi konulduktan hemen sonra tedavisi balanld. u sralar usta modacnn normal hasta katna kaldrld ve durumunun iyi olduu örenildi.

Bodrumda tatil yapan Nur Yerlita, düngece rahatszlannca Bodrumda özel bir hastaneye kaldrld. Hastanenin dahiliye uzman tarafndan yaplan ilk tetkiklerde, Yerlitaa zatürre tehisi konuldu. Yerlitan, acil servisten normal hasta katna alnd ve birkaç gün daha hastanede kalaca örenildi.

YEN PROGRAM DDALARINI YALANLAMITI

Moda dünyasnn ünlü isimleri arasnda yer alan Nur Yerlita, yeni bir programa balayaca haberlerine sosyal medya hesabndan açklama yapt. Ünlü modaclar Nur Yerlita ve Hakan Akkayann yeni program diye yaylan haberlerin ardndan Nur Yerlita, bir açklama yapt. Kanal Dde ekrana gelecei söylenen yeni moda yarma programnn adnn ise Tarz Meselesi olduu iddia edildi. çala ikelin de sunuculuunu yapaca söylenen programda jüri koltuuna Nur Yerlita, Hakan Akkaya ve Umut Ekerin yer alaca söyleniyordu. Nur Yerlita ise çkan haberlerin doru olmadn sosyal medya hesabndan yapt bir paylamla duyurdu.

Ana Sayfaya Git