Batman’da hırsızlar girdikleri evde uyuşturucu alemi yaptılar

Batman’da bir apartman dairesine giren hırsızlar, girdikleri evde alem yapıp uyuşturucu madde aldıktan sonra evdeki eşyaları alıp kayıplara karıştı. Ev sahibi hırsızların bir an önce yakalanıp cezalandırılmasını istedi.

Haberler 20.08.2021 - 04:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, merkez Kültür Mahallesinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Batmanda hrszlar, tatile çkan öretmenin gece yars evin balkonundan içeri girerek evde uyuturucu madde aldktan sonra birçok eyay yanlarnda götürüp kayplara kartlar.

Kilometrelerce uzaklktan gelip çocuklarmza ders veren bir öretmene yaplr m?

Apartmann büyük bir facia eiinden dönüldüünü söyleyen ev sahibi rfan Avcl, 4 yl önce evimi stanbuldan gelen bir bayan öretmene kiraya verdim. lk gün kiraya verdiim zaman kendisini gördüm ondan sonra görmedim. Hastam olduu için Batmana gelemiyorum. Kapc beni arad evine hrsz girmi bayan öretmen arkada da izinde Batmanda olmad için bana ulatlar. Eve geldik evin her taraf darmadan bir vaziyet içerisindeydi. Evin mutfak bölümünde bulunan kombiyi bile hrszlar sökmüler. Kombi patlam olsayd büyük bir facia yaanrd. Evin süpürge makinasndan tutunda televizyon ne varsa çalp getirmiler. Allah korusun evde olsayd ne olacakt. Kilometrelerce uzaklktan gelip çocuklarmza ders veren bir bayan öretmene yaplr m? Evde hiçbir ey brakmadlar evde alem yaplm, uyuturucu madde içilmi ve sigaralar kilimlerde söndürülmü hepsi yerde kantldr. Biz emniyete bildirdik gerekli eyleri söyledik. En ksa sürede üphelilerin yakalanmasn istiyoruz diye konutu.

Hrszlk olay ile ilgili inceleme balatan polis ekipleri, üphelilerin yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git