Cizreli Mehmet, Anne Marie ile düetini anlattı!

Sosyal medyada, ünlü şarkıcı Anne Marienin "Rockabye" şarkısına yaptığı düetle gündeme gelen Cizreli Mehmet Ali Şulan, İngiliz şarkıcının İstanbul konserinde sahne aldı. Şulan konser deneyimini Çok güzeldi, yaşadıklarımı anlatmakta zorlanıyorum. Şahane bir duygu sözleriyle anlattı.

Haberler 11.09.2017 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Cizre ilçesinde yaayan Mehmet Ali ulan, ngiliz arkc Anne Marienin Rockabye arksna yapt düet sosyal medyada büyük beeni toplamt. stanbula Babylon Soundgardenda konser vermek üzere gelen Anne Marie, ulan yine sosyal medya üzerinden Yarn stanbulda msn benimle birlikte Rockabye söyler misin? diyerek konserine davet etti. ulan da Anne Marienin çarsna kaytsz kalmad, Cizreden stanbula gelerek Rockabye isimli arky Anne Marie ile birlikte söyledi.

HEYECAN VARDI AMA

Cizreden stanbula zorlukla uçak bileti bulduunu söyleyen ulan, Bana yazd mesajdan haberim yoktu, internete girmemitim. Bana fake hesaplar iletti. Ayn gün uçak yoktu, uçaa binmem zor oldu. Yedeklerden yer bulabildim dedi. Konserde yaad heyecan anlatan ulan, çok güzeldi, yaadklarm anlatmakta zorlanyorum. ahane bir duygu. Heyecan vard ama o atmosferi gördükten sonra gayet güzeldi dedi.

PROVA YAPMADAN çIKTIM

10 senedir müzisyenlik yaptn ve sahne deneyiminin olduunu belirten ulan, Konser öncesi konutuk. Hasret giderdik. Prova yapmadan direkt çktk. Ona ramen güzeldi. lk defa büyük bir sahneye çktm eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git