Diyarbakır'da 2 günde 7 ölüm akabindeki perde aralanacak

Diyarbakır'da sır perdesi aralanacak mı şeklinde başlıklar gündemde iken, 2 günde 2 askeri araç kazasında 7 kişinin hayatını kaybetmesi ile alakalı son dakika soruşturma başlatııldığı öğrenildi.

Haberler 21.06.2017 - 19:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda sr perdesi aralanacak m eklinde balklar gündemde iken, 2 günde 2 askeri araç kazasnda 7 kiinin hayatn kaybetmesi ile alakal son dakika soruturma balatld örenildi. Öte yandan incelemeler için çileri Bakanlna bal müfettilerin de görevlendirilecei örenildi.

Diyarbakr Valisi Hüseyin Aksoy, beraberindeki Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile birlikte Diyarbakr-Bingöl karayolunda meydana gelen kazada hayatn kaybedenlerin taziyesine katld.

Vali Aksoy ve beraberindekiler ilk olarak aklat Köyü taziye evini ziyaret etti. Ziyarette kazada hayatn kaybedenlerin ailelerine basal dileklerini ileten Vali Aksoy ve beraberindekiler, okunan dualarn ardndan taziye evinden ayrld.

Daha sonra Liceliler taziye evini ziyaret eden Vali Aksoy ve beraberindekiler ayn kazada hayatn kaybedenlerin ailelerine de taziye dileklerini etti. Buradaki ziyaret de okunan dualarn ardndan sonra erdi.

Ana Sayfaya Git