Görüş Bildir

Diyarbakır'da 2 günde 7 ölüm akabindeki perde aralanacak

Diyarbakır'da sır perdesi aralanacak mı şeklinde başlıklar gündemde iken, 2 günde 2 askeri araç kazasında 7 kişinin hayatını kaybetmesi ile alakalı son dakika soruşturma başlatııldığı öğrenildi.

Diyarbakır'da 2 günde 7 ölüm akabindeki perde aralanacak

Diyarbakır'da sır perdesi aralanacak mı şeklinde başlıklar gündemde iken, 2 günde 2 askeri araç kazasında 7 kişinin hayatını kaybetmesi ile alakalı son dakika soruşturma başlatııldığı öğrenildi. Öte yandan incelemeler için İçişleri Bakanlığına bağlı müfettişlerin de görevlendirileceği öğrenildi.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, beraberindeki Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile birlikte Diyarbakır-Bingöl karayolunda meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı.

Vali Aksoy ve beraberindekiler ilk olarak Şaklat Köyü taziye evini ziyaret etti. Ziyarette kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileklerini ileten Vali Aksoy ve beraberindekiler, okunan duaların ardından taziye evinden ayrıldı.

Daha sonra Liceliler taziye evini ziyaret eden Vali Aksoy ve beraberindekiler aynı kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine de taziye dileklerini etti. Buradaki ziyaret de okunan duaların ardından sonra erdi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir