Duygu Delen davasında yeni gelişme

Gaziantep'te, bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen'in ölümüne ilişkin "kasten öldürme" ve "çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla tutuklanan zanlı hakkında "uyuşturucu kullanmak" suçundan da soruşturma başlatıldı.

Haberler 29.08.2020 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ehitkamil ilçesi Batkent Mahallesinde 5 katl apartmann 4üncü katndan 13 Austosta düerek yaamn yitiren Duygu Delenin ölümüne ilikin soruturma Gaziantep Cumhuriyet Basavclnca titizlikle sürdürülüyor.

Bu kapsamda, zanl Mehmet Kden alnan idrar örneinde Gaziantep Üniversitesi Adli Tp Anabilim Dal Bakanlnca yaplan incelemede uyuturucu tespiti üzerine savclk harekete geçti.

Yaplan suç duyurusu sonucu zanl hakknda uyuturucu kullanmak suçundan da ayrca bir soruturma açld.

Olay

Gaziantepte 13 Austosta ehitkamil ilçesi Batkent Mahallesinde 5 katl apartmann 4üncü katndan bir kiinin dütüü ihbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edilmi, yaplan incelemede, hayatn kaybeden kiinin 17 yandaki Duygu Delen olduu belirlenmiti.

Evde bulunan Mehmet K. (20) gözaltna alnmt. Adliyeye sevk edilen zanl, kasten öldürme ve çocuun cinsel istismar suçlamasyla tutuklanmt.

Soruturma dosyas incelenmek üzere stanbul Adli Tp Kurumuna gönderilmiti.

Ana Sayfaya Git