Sema Çelebi hakkında gözaltı kararı

Kuşadası'ndan Yunanistan'a gitmek üzere olan Sema Çelebi hakkında son dakika gözaltı karar çıktığı açıklandı

Haberler 06.09.2016 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Magazin dünyasının en önemli isimlerinden geçtiğimiz dönemlerde jüri üyeliği yapan ve bir çok programda rol alan Sema çelebinin gözaltı kararı herkesi şok etmişti. Kuşadasından yurt dışına çıkmak üzre iken yakapaça yakalanan çelebinin hakkında çıkan yakalama kararının sebebinin husumetli olduğa kişiye hakaret davası olduğu açıklandı. Gözaltına alınan çelebinin serbest bırakıldığı da son dakika gelen haberler arasında.

SEMA çELEBİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbuldan Kuşadasına gelerek feribotla Yunanistanın Sisam Adasına gitmek istedi. Polis ekipleri, pasaport kontrolü yapıldığı sırada çelebinin yurtdışına çıkış yasağı olduğunu tespit etti. Gözaltına alınarak ilçe emniyet müdürlüğüne götürülen çelebinin kaçak inşaat yapmak suçundan gözaltı kararı ve yurt dışına çıkma yasağının bulunduğu öğrenildi.

SEMA çELEBİ SERBEST BIRAKILDI

Kuşadası Limanında Sisam feribotuna binmek için pasaport kontrolüne giren çelebinin deniz polisi tarafından bilgisayarla yapılan UYAP kontrolünde Bodrum 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından ifade için arandığı ortaya çıktı. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Amirliği tarafından yurt dışına çıkışına izin verilmeyen ve gözaltına alanın Sema çelebi, daha sonra Kuşadası Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Burada ifadesi alınan çelebi, serbest bırakıldı.

HUSUMETLİSİ KOMŞUSU çIKTI

Kuşadasında yurt dışına çıkarken gözaltına alınan ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Sema çelebinin yurt dışı yasağı bulunmadığı, sadece Bodrumda komşusuna hakaret suçundan hakkında yakalama kararı olduğu belirlendi.

Ana Sayfaya Git