Sema Çelebi hakkında gözaltı kararı

Kuşadası'ndan Yunanistan'a gitmek üzere olan Sema Çelebi hakkında son dakika gözaltı karar çıktığı açıklandı

Sema Çelebi hakkında gözaltı kararı

Magazin dünyasının en önemli isimlerinden geçtiğimiz dönemlerde jüri üyeliği yapan ve bir çok programda rol alan Sema Çelebi'nin gözaltı kararı herkesi şok etmişti. Kuşadası'ndan yurt dışına çıkmak üzre iken yakapaça yakalanan Çelebi'nin hakkında çıkan yakalama kararının sebebinin husumetli olduğa kişiye hakaret davası olduğu açıklandı. Gözaltına alınan Çelebi'nin serbest bırakıldığı da son dakika gelen haberler arasında.

SEMA ÇELEBİ GÖZALTINA ALINDI

 İstanbul'dan Kuşadası'na gelerek feribotla Yunanistan'ın Sisam Adası'na gitmek istedi. Polis ekipleri, pasaport kontrolü yapıldığı sırada Çelebi'nin yurtdışına çıkış yasağı olduğunu tespit etti. Gözaltına alınarak ilçe emniyet müdürlüğüne götürülen Çelebi'nin "kaçak inşaat yapmak" suçundan gözaltı kararı ve yurt dışına çıkma yasağının bulunduğu öğrenildi.

SEMA ÇELEBİ SERBEST BIRAKILDI

Kuşadası Limanı’nda Sisam feribotuna binmek için pasaport kontrolüne giren Çelebi’nin deniz polisi tarafından bilgisayarla yapılan UYAP kontrolünde Bodrum 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından ifade için arandığı ortaya çıktı. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Amirliği tarafından yurt dışına çıkışına izin verilmeyen ve gözaltına alanın Sema Çelebi, daha sonra Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Burada ifadesi alınan Çelebi, serbest bırakıldı.

HUSUMETLİSİ KOMŞUSU ÇIKTI

Kuşadası’nda yurt dışına çıkarken gözaltına alınan ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Sema Çelebi’nin yurt dışı yasağı bulunmadığı, sadece Bodrum’da komşusuna hakaret suçundan hakkında yakalama kararı olduğu belirlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz