Nam-ı diğer Nurella; İşte Benim Stilim Allstar'a son konuşmasını yaptı! Nurella'yı çıldırtıp koltuğundan ettiler

Ekranların en çok izlenen moda yarışması İşte Benim Stilim, Nur Yerlitaş'ın yarışmadan ayrılma kararı ile şoke oldu. İşte Benim Stilim'in en çok sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş neden ayrıldı

Haberler 11.12.2015 - 18:59 Son Güncelleme : 11.12.2015 - 18:59

Ekranların en çok izlenen moda yarışması İşte Benim Stilim, Nur Yerlitaşın yarışmadan ayrılma kararı ile şoke oldu. İşte Benim Stilimin en çok sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş neden ayrıldı

Bu haber gündeme damgasını vurdu! Nur Yerlitaş neden ayrıldı? Moda yarışmasının renkli yüzü, ekranların Nurellası ünlü modacı Nur Yerlitaş, ani bir kararla TV8de yayınlanan İşte Benim Stilimin jüriüyeliğinden ayrılma kararı aldı. Sosyal medyada ayrılışının kaynağı Öykü Serter olduğu söylendi. Fakat gerçek sonradan ortaya çıktı.

Beyaz TVnin en çok izlenen magazin programı Söylemezsem Olmazda Oya Aydoğan Nur Yerlitaşın neden İşte Benim Stilimi bıraktığını, ayrılmasının gerçek sebebini izleyicileri ile paylaştı. İşte detaylar...

NUR YERLİTAŞ NEDEN AYRILDI?

Söylemezsem Olmaz sunucusu Oya Aydoğanın açıklamaları şöyle; Bu olayı duyunca Nur ile konuştuk. Dün akşam telefon açtım diyen Aydoğan, O da ayrılacağı için biraz üzütünlü ama çoğunlukla sıhhatini bahane ediyor yani sıhhatinin çok kötü olduğunu, uzun süre çalışma saatlerine ayak uydurmadığını söylüyor. Nurun sağlığı iyi değil, olması gereken ameliyatları var. Tabi bunlar Nurun bana anlattıkları. Ama mutlaka dibinde başka bir anlaşmazlık vardırşeklinde konuştu.

Oya Aydoğan, Yerlitaşın pazar günü gerçekleşek final çekiminde de olacağını belirterek, sonrasında ise programla yollarını kesin olarak ayıracağını söyledi.

KEMAL DOĞULUDA AYRILDI!

Nur Yerlitaş bırakınca, kadroyu iyice güçlendirmek zorunda olduklarını hisseden yapımcılar, Kemal Doğuludan da vazgeçtikleri iddia edildi.

İKİ İSİMLE EL SIKIŞILDI

Nur Yerlitaştan doğacak boşluğu doldurmak için Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya ile jüriye dahil olmaları için el sıkışıldı.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Moda yarışmasının izlenme sebebi, sosyal medyanın aranılan ismi Nur Yerlitaşı bir de yakından tanıyalım; Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefada doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaşdır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini dikişçi ve kostüm tasarımcısı olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle modacı olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır.

80li yıllarda Paristen, Milanodan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

Kendisini Arızalı olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.

Nur Yerlitaş, Nişantaşında ikamet etmektedir. İtalyanın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.

Nur Yerlitaşın evinde iki yardımcısı var, banyoda hamam usulü yıkanıyor. Her sabah yardımcıları tarafından taslarla, keselerle yıkanıyor.

Derin Mermerciye de Bülent Ersoya da elbise dikiyor. Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayanın sahne kostümlerini hep Nur Yerlitaş diker.

Ana Sayfaya Git