İşte helal süt emmiş!

Batmanlı şoför otobüste unutulan yaklaşık 200 bin lira değerindeki altını polise teslim etti

Haberler 07.12.2021 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda belediyeye ait halk otobüsünde bir yolcu tarafndan unutulan ve içinde yaklak 200 bin lira deerinde altn olan çanta, otobüs oförü tarafndan polise teslim edildi. Ekipler, yaptklar çalma sonucu çantay sahibine ulatrd.

Büyükehir Belediyesi bünyesinde otobüs oförü Ümit Ayan, yaklak dört gün önce bir yolcunun fark etmesi üzerine otobüste unutulan çantay teslim ald. Seferini tamlayan Ayan, çantay alarak duraa gitti. çantay kontrol edip içinde kimlik, bir miktar para ve altn olduunu gören Ayan, çantay çardklar polis ekiplerine teslim etti. Ekipler, aratrma sonucu çantay aileye ulatrd.

NSANLIK GÖREVM YAPTIM

Sefer srasnda otobüsünde bir çanta bulunduunu belirten Ümit Ayan, duraa giderek durumu harekat efine bildirdiini söyledi. Durakta çantay kontrol ettiklerini kaydeden Ayan, Bir miktar altn ve para bulduk. Kimlii çantadayd, numara yoktu, sahibine ulaamadk. Polise haber verdik. Duraa gelen polisler, kimlik üzerinden çantann sahibi kadna ulat. çantann içerisinde para ve altnla birlikte yaklak olarak 150-200 bin deerinde ziynet eya vard. nsanlk görevimi yaptm dedi.

Ana Sayfaya Git