Kanal 7 bir garip aşk 102 bölüm internet üzerinden nasıl seyredilir? (hint dizisi)

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Bir Garip Aşk 102. bölüm de neler oldu? Bir Garip Aşk 102. bölüm eşler turunda neler olacak?

Haberler 30.03.2016 - 00:07 Son Güncelleme : 30.03.2016 - 00:07

Bir Garip Aşk 102. bölüm tüyoları ve Bir Garip Aşk 101. bölüm eski bölüm detayı

Bir Garip Aşk izleyicilerine sürpriz! Khushi ile Arnav bu bölümde beraber sahneye çıkacaklar! Bir Garip Aşk 102. yeni bölüm bugün her zamanki saatinde Kanal 7de ve Khushinin katıldığı güzellik yarışmasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Eşler turunda Arnav ile Khushi bir model olar Amrita ile yarışacaklar ki karar anında heyecanlı anlar yaşanacak! İşte Bir Garip Aşk yeni bölümden detaylar ve 101. bölümü online olarak izleme bağlantısı

BİR GARİP AŞK 102. BÖLÜM ÖZETİ

Arnav, Khushiye yardım etmesi için modellere fiziksel antrenmanlar yaptıran Samden yardım ister. Sam Khushiye modellik ile ilgili önemli bilgiler verir ve yarışmanın yetenek turu için Khushiye özel bir kostüm seçer. Diğer yandan yarışma jürisi eşlerin birlikte sahne alacağı bölümde Arnava Jüri üyesi olmasına rağmen Khushiye eşlik etmesi için izin verirler. Khushinin yarışmadaki en büyük rakibi Amrita adlı modeldir ve Jüri ikisi arasında karar vermekte zorluk çekerken Amritanın hile yaptığı ortaya çıkınca yarışmadan diskalifiye edilir. Bu kararın ardından eşler turunun galibi Khushi ve Arnav seçilir. Geriye son bir tur kalmıştır ancak Arnav yarışmanın adil olması için kendisinin bu turda Jürilikten çekildiğini anons ettirir.

BİR GARİP AŞK İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Kanal 7nin popüler dizisi Bir Garip Aşkı bugün internetten izlemek isterseniz dizinin yayın saatinde (16.00) aşağıdaki bağlantı ile Kanal 7nin online canlı yayına erişebilir ve yeni bölümü akıllı cep telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınızdan seyredebilirsiniz.

Bir Garip Aşk 101. yeni bölümü izlemek için (http://www.kanal7.com/canli-izle) (Kanal 7, 16.00)

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜMÜ KAçIRANLAR İçİN

Arnav Hindistanın en güzel kızının seçileceği yarışmada Jüri üyesi olarak görev yapacağı belli oldu. Khushinin de bu yarışmaya katılacağını öğrenen Arnav, onun diğer modeller karşısında kazanma şansı olmadığını düşündü ve Khushiye yardımcı olmak istedi. Diğer yandan Gazeteciler Raizada ailesi ile röportaj yapmak istemektedi. Bu teklif evdekiler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Yarışmanın Organizatörü Vikrant, Khushinin kendisine karşı gelmesi üzerine onu diskalifiye etme kararı aldı ancak Arnav, Khushinin yarışmaya katılması için elinden geleni yaptı. kaynak:sozcu

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır