Kobani son dakika! 4 PKK'lı yakalandı

Kobani'den ülkeye giriş yapmak üzere olduğu belirlenen ve eylem hazırlığında olan 4 PKK mensubunun yakalandığı açıklandı.

Haberler 27.06.2017 - 17:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kobaniden ülkeye giri yapmak üzere olduu belirlenen ve eylem hazrlnda olan 4 PKK mensubunun yakaland açkland.

Suriyeden yasa d yollarla Türkiyeye geçen ve bombal eylem yapmak amacnda olduklar belirtilen PKKl 4 terörist, anlurfann Suruç lçesinde operasyonla yakaland. Teröristlerin gösterdii Suruçtaki evde yaplan aramada ise 1 kilo C4 patlayc, 2 el yapm patlayc, 2 roketatar bal, 2 tüfek, 1 tabanca ve 15 fiek ele geçirildi.

Polis ve jandarma ekipleri istihbari bilgiler dorultusunda bir grup PKKl teröristin Kobaniden Suruça geçip Türkiyede sansasyonel eylem yapacaklar bilgisini alnca ortak operasyon balatt. Ekipler, Kobaniden snrdaki Suruç lçesine geçen adlar açklanmayan 4 PKKl teröristi yakalad. PKKl teröristlerin ifadelerinde verdikleri bir evde arama yapan ekipler 1 kilo C4 patlayc, 2 el yapm patlayc, 2 roketatar bal, 2 tüfek, 1 tabanca ve 15 fiek ele geçirildi. Patlayc, silah ve mühimmatlara el konulurken, teröristlerin Türkiyede sansasyonel bombal eylem yapmay planladklar belirtildi.

Ana Sayfaya Git