Mezar bile kazmış!

Elazığ'da eşinden boşanan ve bugün kızını öldüren zanlının, daha önce köyüne giderek "Bu mezara ya ben yada karım girecek" diyerek mezar kazdığı öğrenildi

Haberler 19.06.2020 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazda, kz Merve K.yi tabancayla vurarak, öldürdükten sonra kendisini de ar yaralayan Mikail K.nin (63) tedavisi, hastanenin youn bakmnda sürdürülüyor. Polisin soruturmas devam ederken, Elmapnar köyünden komular, Mikail K.nin mezar kazp, Bu mezara ya ben ya da karm girecek dediini iddia etti.

SINAVA GRMEK çN GTMT

Babann kzn öldürmesi, sonrasnda intihar etmeye kalkmas olay önceki gün Elaz Krklar Mahallesi Huzurlu Sokaktaki 3 katl Ekici Apartmannn bodrum katnda meydana geldi. Babasndan boanan annesiyle Diyarbakrn Ergani ilçesinde yaayan Merve K. (20), girecei snav için aabeyinin Elazdaki evine geldi.

KIZIYLA TARTITIKTAN SONRA

Kznn kentte olduunu örenen baba Mikail K., iddiaya göre, merkeze bal Elmapnar köyünden gelip, görümek istedi. Merve K., babasyla görümek istemeyince aralarnda tartma çkt. Ksa sürede kavgaya dönüen olayda Mikail K., tabancasn çkararak, kzna ate açtktan sonra kendisini de vurdu. çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Salk görevlileri, yapt kontrolde Merve K.nin yaamn yitirdiini belirledi.

ntihar teebbüsünde ar yaralanan Mikail K. ise ambulansla Fethi Sekin ehir Hastanesine kaldrlarak, tedaviye alnd. Mikail K.nin tedavisinin youn bakmda sürdürüldüü örenildi.

BOANDII EYLE BARIMAK STEM

Polis ekiplerinin balatt soruturma devam ederken, Mikail K.nin, 6 ay önce Diyarbakr Erganiye gidip, boand eiyle barmak istedi ancak olumsuz yant ald öne sürüldü. Elmapnar köyünden komular, Mikail K.nin bunun üzerine evine dönüp, köyde mezar kazarak, Bu mezara ya ben ya da karm girecek dediini iddia etti.

DKKAT çEKEN PAYLAIM

Sosyal medya hesabndan hayatn kaybeden 20 yandaki Mervenin paylamlarnda baba vurgusu ise dikkat çekti. Mervenin, yakn zamanda Herkesi affederim babam asla paylamn beendii, ayrca 3 ay önce Bir baba düünün gözünü krpmadan kzn öldürüyor her eyi örnek gösterdiniz de çocuklar için cann verecek babalar örnek alsaydnz keke diye yazd ortaya çkt.

Ana Sayfaya Git