Minibüs ile otomobil çarpıştı: Biri bebek 5 yaralı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri bebek 5 kişi yaralandı.

Haberler 03.05.2019 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çnar ilçe merkezine yaklak 13 kilometre uzaklkta yer alan Aakonak (Xanikajr) Mahallesinde minibüs ile otomobilin çarpmas sonucu meydana gelen kazada, biri bebek 5 kii yaraland.

Edinilen bilgilere göre Mardinden Diyarbakr istikametine giden emsettin Talayhan yönetimindeki 34 RD 6806 plakal otomobil ile Mehmet Aydn yönetimindeki 07 AFT 128 plakal minibüs ile çarpt. Kazann iddeti ile minibüs yan yatarken, araçlarda bulunan Ali Alpagat, emsettin Talayhan, Bedi Aydn, çiçek Aydn, Muhammed Aydn çeitli yerlerinden yaraland.

Kaza yerine gelen salk ekiplerinin ilk müdahalesi sonras yarallar, çnar devlet Hastanesine kaldrld.

KAZA YERNE TEPK

Söz konusu noktada yaanan bu kazann ilk olmadna dikkat çeken Yaprakba Mahallesinin eski muhtar Ali Kanevi, Aakonak kavanda sürekli kaza oluyor. Aakonak, Demirölçek, Yaprakba, Meydan, Düzova mahalleleri muhtarlar toplandk, l Salk Müdürlüüne dilekçe verdik ya Aakonaka ya da Yaprakbana 112 acil istasyonu kurulmasn istedik. ki seneden beri urayoruz, herhangi bir netice almadk. Lütfen bu rezalete bakn, haftada bir burada kaza oluyor, yetkililerin bu soruna çözüm bulmasn istiyoruz. Diyarbakr-Mardin aras 90 kilometredir, bu 90 kilometrede sadece çnarn bir 112 acil istasyonu var, 90 kilometre yol üzerinde baka 112 acil istasyonu olmad için bu kazalar meydana geldiinde vatandalar madur oluyorlar. çok sayda dilekçe verdik, say numaralar bende vardr, fakat kimse bu sorunumuza çare bulmad, yetkililerden buna bir çözüm bekliyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git