Tarım işçileri ölüme gittiler

Şanlıurfalı tarım işçilerinin içerisinde bulunduğu minibüs ile TIR çarpıştı. Korkunç kazada aynı aileden 7 kişi yaşamını yitirdi, 11 kişi yaralandı.

Haberler 27.06.2020 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Konyann Yunak ilçesinde, tarm içilerinin tand minibüs ile TIRn çarpmas sonucu ayn aileden 3ü çocuk 7 kii hayatn kaybetti, 11 kii de yaraland.

Kaza, saat 14.30 sralarnda Altnözü Mahallesi Yunak- Polatl kavanda meydana geldi. Aralarnda çocuklarnda bulunduu tarm içilerini tayan Ahmek Okal yönetimindeki 14 M 0891 plakal minibüs, kavakta, Ufuk Demirtan kulland kömür yüklü 42 RK 320 plakal TIR ile çarpt.

Kazada, minibüs oförü Ahmet Okal, yanndaki Fida Okal, Mehmet Ku, Mehmet Okal ile çocuklar Medine Okal, Mehmet Okal ve brahim Okal (10) hayatn kaybetti. Minibüste aralarnda çocuklarnda bulunduu Derya Okal, Hülya Okal, Halil Okal, Emirhan Okal, Adile Okal, Nurcan Okal, Merve Okal, Hüseyin Ku ile TIR oförü Uur Demir ve yanndaki 1i bebek 1i kadn 2 kii olmak üzere toplam 11 kii yaraland. çevredekilerin ihbar üzerine kaza yerine salk, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yarallar kaza yerinde yaplan lik müdahalelerinin ardndan Yunak Devlet Hastanesine kaldrlarak tedaviye alnd.

ÖLENLER AYNI ALEDEN

Olay yerinde incelemede bulunan Yunak Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut, Valilik koordinasyonunda Yunak ve çeltik Kaymakamlklar ve Belediyeleri annda olaya müdahale etti. Elimizden geleni yapyoruz. Allah bir daha böyle ac yaatmasn. Kaza nedeni henüz belli deil. Uzman ekip çardk ve inceleme yapp ropar hazrlayacak. u an tespit ettiimiz ölenler ayn aileden dedi.

Yunak Belediye Bakan Abdullah Emre Demirhan, minibüste bulunan tarm içilerinin anlurfa nüfusuna kaytl olduunu belirterek, Devletimiz bütün güçleriyle olaya müdahale etti. Vefat eden kardelerime Allahtan rahmet yaknlarna ba sal dilerim. Bu büyük kaza ve bize ders olsun. Ne kadar kaza olsad dikkatsizlikle oluyor. Özellikle yaz günü buralarda tarm sezonu olduu için scaktan dolay sanrm vatandalarmz dikkatsz. Vatandalarmza daha dikkatli olmalarn rica ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git