Türkbükü'nde gecce kulübüne saldırı! Berksan ortak çıktı, Jess Molho'nun eşi yaralandı

Bodrum'da gece klübüne düzenlenen silahlı saldırı da 1 kişinin yaşamını yitirdiği 4 kişinin de yaralandığı açıklandı. Bodrum Türkbükü'nde bulunan gece klübünde gece saatlerinde yaklaşık 2500 kişinin bulunduğu gece klübüne düzenlenen silahlı saldırı da 1 genç öldü

Haberler 30.07.2017 - 18:28 Son Güncelleme : 30.07.2017 - 23:21

Bodrumda gece klübüne düzenlenen silahl saldr da 1 kiinin yaamn yitirdii 4 kiinin de yaraland açkland. Bodrum Türkbükünde bulunan gece klübünde gece saatlerinde yaklak 2500 kiinin bulunduu gece klübüne düzenlenen silahl saldr da hayatn kabeden kiinin 22 yanda bir genç olduu örenilirken, iletme sahibinden son dakika açklama geldi. Ünlü sunucu Jess Molhonun ei Zeynep Molhonun da yarallarn içerisinde olduu örenildi.

Göltürkbükü Mahallesinde bulunan gece kulübüne kimlikleri henüz belirlenemeyen kii veya kiilerce silahl saldr düzenlendi.

Saldrda Furkan Say (22) yaamn yitirdi, Nesimi Gönenç, Yldray Kambur, Zeynep Molho ve Halil brahim ahin yaraland.

lçedeki özel bir hastanede tedavi altna alnan yarallardan Nesimi Gönenç, ilk müdahalenin ardndan havayoluyla stanbula sevk edildi.

Güvenlik kameras kaytlarn incelemeye alan jandarma ekipleri, saldrgan veya saldrganlar yakalamak için çalma balatt.

Gece kulübü iletmecisi Cemal Yarar, gazetecilere yapt açklamada, baka bir iletmeye yönelik düzenlenen saldrda kendi iletmelerinin de isabet aldn belirterek, Oradan seken mermiler, bizim iletmemizde yol kenarnda bulunan ahslara geldi. Üç kii yaraland, yarallardan birini kaybettik. Olayn bizim iletmemiz ile alakas yok. O srada elenen 250-300 kii vard. diye konutu.

METN HARA LE LMA GEçEN HAFTALARDA ORADAYDI

Yazar Metin Hara ile Bodrumda tatil yapan Brezilyal top model Adriana Lima, önceki gün ilk kez Dereköyde kald villadan darya çkt. Hara ile yaad sürpriz akla herkesi artan Lima, gün boyu gazetecilerle köe kapmaca oynadktan sonra akam Türkbüküne gitti. Lima ile Harann bindii mütevaz arabay kullanan oför, tehlikeli hamleler yaparak gazetecileri atlatmaya çalt. Araçtan inen Hara, Limann frikik vermemesi için büyük ura verdi. Yemek yiyecekleri mekana el ele giden ikili, youn güvenlik önlemleri arasnda restorana girdi. çift, üç saat süren yemek sonras kaldklar villaya döndü.

ARKICI BERKSAN HAKKINDA

Berksan Özer, 30 Mays 1979 tarihinde Ankarada domutur. Profesyonel anlamda ilk sahne deneyimini 17 yanda gerçekletiren Berksann babasnn Ankarada büyük bir gazinosu ve bir gece kulübü varm.

18 yandan itibaren hem sahneye çkmaya hem de Kabare Bar adl gece kulübünü iletmeye balam. Ankara Üniversitesi Amerikan Turizmi Ve Otelcilii bölümünden mezun oldu.

Babasn 1995 ylnda kaybeden Berksann annesi Gatadan emekli hemiredir ve Turaç Berkay Özer adnda bir kardei vardr, ayn zamanda aranlörlüünü yapmaktadr.

Müzie ilkokul üçüncü snfta balad. Babasn müzie olan ilgini kefetmesiyle, Ankara radyo evinin açt bir snavla Türk sanat müzii çocuk korosuna girdi. Özgen Gürbüz yönetiminde be yl çocuk korosunda çalmalarn sürdürdü. Daha sonra Tuncay Yalndan an dersleri almaya devam etti. Solo olarak ilk sahne deneyimini Ankarada Cabare adl gece clup da yaad. Birkaç yl sonra yine ayn clup da istek üzerine sahneye çkt.

Solo olarak çkt o kulüpte onu dinleyenler arasnda, onu bu hayali için cesaretlendirecek ve tefik edecek olan Fato çinkitala tant. Macera böyle balad Bundan yaklak iki hafta sonra prodüktörü olacak Metin lhanla tant. Ve stanbula doru yola çkarak stanbula yerleti. Albümde bulunan arklar hazrlad süre içerisinde yaklak iki yl boyunca büyük bir clup da vokal olarak çalt.

2003 ylnda ilk albümü çileki çkartt. Albümde14 ark yer alyor. Bu arklarn 13ü onun imzasn tayor.

Berksan Özer, 2007 ylnda yapmcln ve yönetmenliini Faruk Aksoyun yapt çlgn Dersane Kampta adl sinema filminde Alp Kran, Ceyda Ate, Okan Karacan, Pahan Ylmazel, Simge Tertemiz, Sevil Uyar, Ozan Aydemir, Mustafa Topalolu, Cüneyt Arkn, Sibel Tüzün ile birlikte rol ald.

Albümleri :

Stüdyo Albümü:

2003 çilek

2005 Kalbime Dönüyorum

2007 Bay Bay

2009 Zaaf

2011 Su

Maxi Single:

2006 Öpüelim mi?

2013 Oh Oh

2014 Berksan Ft Hande Yener Haberi Var M?

Remiks Albüm :

2010 Beni Seviyor

Filmleri ve Dizileri :

2007 çlgn Dershane Kampta

2008 Üç Tatl Cad

2008 Servet Avcs

Ana Sayfaya Git