Yola köpek çıktı, manevra yapan otomobil takla attı: 1 ölü, 6 yaralı

MARDİN'in Kızıltepe ilçesinde, düğüne giden 7 kişilik Yavuz ailesinin içerisinde bulunduğu otomobil, sürücünün yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması üzerine takla atarak devrildi. Kazada, 11 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybederken, 3'ü ağır 6 kişi de yaralandı.

Haberler 08.07.2018 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, saat 19.00 sralarnda Kzltepe ilçesine 30 kilometre mesafede bulunan Alaku köyü yaknlarnda meydana geldi. anlurfann Ceylanpnar ilçesinden gelerek, Kzltepe ilçesindeki yaknlarnn düününe giden Tacettin Yavuz yönetimindeki 63 VS 191 plakal otomobil, sürücüsünün yola çkan köpee çarpmamak için direksiyonu krmas üzerine takla atarak devrildi.

YOLA çIKAN KÖPEK

Kazada, 11 yandaki Berfin Yavuz olay yerinde hayatn kaybederken, aralarnda çocuklarn da bulunduu 6 kii de yaraland. çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayda itfaiye ve salk ekibi sevk edildi. Takla atarak devrilen ve kullanlmaz hale gelen otomobilden itfaiye ekiplerinin çkard 6 yaral, salk ekiplerinin ilk müdahalesi sonras, ambulanslarla Kzltepedeki çeitli hastanelere kaldrlarak tedaviye alnd. Hastanelere kaldrlan 6 yaraldan 3ünün durumunun ar olduu belirtilirken, kaza ile ilgili balatlan soruturma ise sürüyor.

Öte yandan, yaanan kaza nedeniyle Kzltepedeki düünün de iptal edildii örenildi.

Ana Sayfaya Git