YPG'den küstah tehdit!

YPG'den Türkiye'ye küstah tehdit mesajı yayınladı haberleri geçtiğimiz gün gündeme çıkmıştı. PKK terör örgütünün Suriye olan YPG, Türkiye'nin atacağı her adımdan kendilerinin de geri durmayacağını açıklayan liderler Sputnk'e konuştu

Haberler 29.06.2017 - 02:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

YPGden Türkiyeye küstah tehdit mesaj yaynlad haberleri geçtiimiz gün gündeme çkmt. PKK terör örgütünün Suriye olan YPG, Türkiyenin ataca her admdan kendilerinin de geri durmayacan ve defalarca kere misli tavr göstereceklerini yetkililerinin açklad iddia edildi.

Konuyla ilgili Sputnike konuan terör örgütü PKK/YPGnin sözde yetkilisi Nuri Mehmud, Türkiyenin Afrin snrna askeri sevkiyatn farknda olduklarn söyledi.

Afrine yönelik düzenlenecek operasyona karlk vereceklerini söyleyen YPGli Mehmud, o bölgede kendilerine destek veren Rus askerlerine güvenerek Türkiye askerlerini ve silahlarn Suriye topraklarna getirdi. Azez ve Mare bölgesinde konulandrm. Suriye snrna da sevkiyat yapyor. Bu sevkiyatlarn amac Telrfat içindir. Türkiye Afrine de saldrmak istiyor. Hangi yerden saldr olursa olsun Afrini koruyacaz dedi.

Ana Sayfaya Git