Şehit aileleriyle yemekte buluştu

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "18 Mart'ın anlamı içerisinde bu kahraman milletin ordusunun Afrin'de de terör örgütünü yok ettiğini görüyoruz." dedi.

Haberler 19.03.2018 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Güzelolu, 18 Mart ehitleri Anma Günü ve çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yl Dönümü dolaysyla ehit ve gazi yaknlaryla yemekte bir araya geldi.

ehit ailelerinin en büyük sorumluluklar ve mesuliyetleri olduunu belirten Güzelolu, bu topraklarda ehitlerin fedakarlnn asla unutulmayacan söyledi.

EHT YAKINLARIYLA YEMEKTE BULUTU

Bakn ehitler Tepesi bo deil diyoruz. 18 Martn anlam içerisinde bu kahraman milletin ordusunun Afrinde de terör örgütünü yok ettiini görüyoruz diyen Güzelolu, öyle devam etti:

Rabbimize hamdolsun bu kararllkla, içte ve dta bu milletin bekasna, varlna, sahip olduu deerlerine, bayrana, ezanna, Kuranna ve imanna kim kastedecekse, bu milletin karsnda yok olup gidecek. Diyarbakr imann, slamn ve Kurann birlik ve beraberliin bu kadim ehrine her ülkenin ehri gibi dimdik ayakta bu iman bugün temsil edecek.

Cumhurbakan Erdoann dünkü ziyaretine deinen Güzelolu, Geldiinde yüz binler Diyarbakrda bu imanla Cumhurbakan ile bulutu. Diyarbakra farkl anlam yükleyenler, Diyarbakr kendince yorumlayanlara kar en büyük cevab hamd olsun Diyarbakrn güzel insanlar dimdik ayakta sizler dahil gösterdi. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git