Almanya’da trafik kazası: 3 Türk genci hayatını kaybetti

Almanya’da meydana gelen trafik kazasında 3 Türkiyeli genç hayatını kaybetti.

Haberler 22.04.2019 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, Marl kentinin Victoriastr caddesinde saat 06:13 sularnda meydana geldi. Kazada yalar 19 ila 21 arasnda deien Melih Pekmezci, Can Demir ve Sefer Ba isimli gençler hayatn kaybetti.

POLS: ARAç SÜRATL OLABLR

Marl polisinden yaplan açklamada otomobilin virajda kontrolden çkarak kaldrmdaki diree çarpt, 3 gencin olay yerinde hayatlarn kaybettii belirtildi. Polis, aracn ar süratli olmasndan üphelendiklerini duyurdu.

Alman basnn geni yer verdii 3 gencin hayatn yitirdii kaza haberinde, virajda yoldan çkp elektrik direine çarpan aracn motorunun araçtan ayrld dikkat çekilerek, seyir halindeki Opel marka aracn çok süratli seyretmi olaca bilgisi kaydedildi. Kaza kurtarma ve salk ekibinin annda kaza mahalline geldii belirtilen haberlerde, tüm çabalara ramen araçta skan 19 ve 21 yanda olan gençleri almaya gelen ambulans helikopterin de, gençlerin sktklar araçta ölmeleri üzerine kaza yerine inmeden geri döndüü bildirildi.

Kaza sonras yakndaki caddeler öle saatlerine kadar trafie kapatld. Kazada parçalanan aracn incelenmesi ve kaza sebebinin tespiti için olay yerine bölge savclnn talebiyle kaza krm ekibi geldi.

Ana Sayfaya Git