Altındağ’da yılın düğünü

İş adamı Ramazan Şimşek’in oğlu Mahmut Şimşek ile Kimya Mühendisi Özge Ok’un, Altındağ Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Salonundaki dillere destan düğünü iş, siyaset ve medya dünyasından seçkin davetlileri bir araya getirdi.

Haberler 19.02.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sanayici Adam Ramazan imekin olu Mahmut imek, Kimya Mühendisi Özge Okla Diyarbakrn en gözde tesislerinden olan Altnda Dinlenme Tesislerinin çok Amaçl Düün ve Konferans salonunda organize edilen dillere destan düünle evlendi. Düüne i, siyaset ve medya dünyasndan seçkin davetliler katlm gösterdi.

ALTINDADA YILIN DÜÜNÜ

Uzay çatl, kolonsuz 2 bin kiilik kapasiteye sahip Altnda Dinlenme Tesislerinin çok Amaçl Düün ve Konferans salonunu önceki gece, Diyarbakr eraflarndan sanayici adam Ramazan imekin olu Mahmut imek ile Kimya Mühendisi Özge Okun mutluluuna ev sahiplii yapt.

2 BN KLK SALON DOLDU

Dillere destan yln düününde salon hnca hc doldu. Havann yal olmasna ramen yogun bir katlmn yaand düüne, aralarnda AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakr l Koordinatörü Abdullah Cantimur, Adam Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Altnda, AK Parti Diyarbakr l Bakan Serdar Budak, Ak Parti Genel Bakan Yardmcs Mehdi Ekerin aabeyi Ahmet Eker, oda bakanlar, sivil toplum kuruluu temsilcileri ve Diyarbakrn tannm bir çok i adam ile davetliler katld.

DOYUMSUZ BR GECEYE EV SAHPL

Doyumsuz bir gecenin yaand Altnda Dinlenme tesislerinde davetliler bol bol halay çekip, gönüllerince elendi. Mahalli sanatclarn arklaryla salon çoarken, davetliler tak için sraya girdi. Gelin ve damat para ve altn yamuruna tutulurken genç çiftin nikah ahitliini ise AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, l Koordinatörü Abdullah Cantimur ile Ahmet Eker birlikte yapt.Bal, Eker ve Cantimur ifçtlere mutluluklar dilerken, evlenme cüzdan gelin Özgeye teslim edilirken, Cumhurbakan Erdoann üç çocuk yapma sözü hatrlatld.

MEKN MUTLU GÜNÜ

Olunu evlendirmenin mutluluu içerisinde olan ve davetlilerle birebir ilgilenip karlayan Adam Ramazan imek, en mutlu günlerinde kendilerini yalnz brakmayan, e dost, akraba ve i çevresine, siyasilere, katlm gösterenlere teekkür etti.

Salonun dizayn ve personellerin hizmet anlay, davetlilerce büyük takdir gördü. Düün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Uzay TV ve Söz Gazetesi ailesi olarak imek çiftine bir ömür boyu mutluklar diliyoruz.

Ana Sayfaya Git