Bağlar'da çöp konteynerleri dezenfekte edildi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Sento Caddesi'nde konteynerleri dezenfekte etti.

Haberler 29.07.2019 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesi Balar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüü ile Temizlik leri Müdürlüüne bal ekipler eski Mardin yolu Sento Caddesi üzerinde bulunan çöp konteynerlerin ilaçl su ile dezenfekte etti. Balarda bulunan bütün konteynerlerin temizleneceini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Balarda çöp konteyneri olmayan cadde ve sokaklara çöp konteyneri brakacaz. Balar Belediyesi olarak halkmzn daha salkl, temiz ve hijyenik bir ortamda yaam sürmeleri için elimizden gelen çabay sarf ediyoruz. Temizlik çalmalar kapsamnda ekiplerimiz ilçede bulunan çöp konteynerlerini dezenfekte etmeye balad. çalmalara eski Mardin yolu Sento Caddesi üzerinde bulunan çöp konteynerlerinden baladk. çöp konteynerlerini dezenfekte edip boyadk ve gerekli yerlerde yenisini braktk dedi.

Sinek ve larva oluumu engellenecek

çöp konteynerleri içerisindeki sinek ve larva oluumunu engellemek adna düzenli bir ekilde çalmalarn sürdüreceklerini de sözlerine ekleyen Bakan Beyolu, Sokak ve caddelerdeki çöp konteynerlerini ykayarak pis kokularn yaylmasn önleme, çöp konteynerleri içerisinde sinek ve larva oluumunu engelleme amacyla kullanlacak araç, ilçe genelinde belirli periyotlarla tüm konteynerleri ykayp dezenfekte edecek. Daha temiz bir kent olmas için ehrimizdeki temizlik çalmalarn itinayla sürdürüyoruz. Temiz ehir algsna yakr bir ekilde, Balar ilçemizde temizlik kalitesi standardn yükseltmek amacyla aldmz çöp konteyneri ykama ve dezenfekte aracmz sayesinde çöp konteynerlerinin yerinde, hzl, ekonomik ve etkin bir ekilde temizliini yaparak, görüntü kirlilii ve koku oluumunu engellerken, ayn zamanda larva ve sinek oluumunun da önüne geçilmi olunacak, layk olduu temiz çevreye kavumu olacaktr. Bu aracmz sayesinde çöp konteynerini içerisine alarak ykama ve dezenfekte ilemini gerçekletirirken, pis suyu da kendi içerisinde barndrarak darya vermiyor. Bu sayede cadde ve sokaklardaki çöp konteynerleri en son teknoloji kullanlarak dezenfekte ediliyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git