Belediyeden denetimli iş!

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz arasında, denetimli serbestlik iş birliği protokolü imzalandı.

Haberler 25.12.2019 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediyede düzenlenen imza töreninin ardndan açklama yapan Yarka, kamu kurum ve kurulularnda çalacak kiilerle ilgili 2020 yln kapsayacak bir protokol imzaladklarn söyledi.

Protokolün hayrl olmasn dileyen Yarka, Denetimli serbestlik kapsamnda yükümlülerimiz çeitli sosyal sorumluluk projelerinde yer almakta. Bu kapsamda imzaladmz protokol ile belediyemizde kamuya yararl ilerde yükümlüleri deerlendireceiz. Arkadalarmz belediye bünyesinde temizlik, aaç dikimi ve bakm onarm çalmalarnda yer alacaklar. diye konutu.

DENETML SERBESTLK

Basavc Ylmaz da i birliinin kurallara uyma, beceri ve çalma disiplini kazanma açsndan yükümlülere yararl neticeler getireceine inandklarn belirtti.

Protokol yükümlülerin toplumdan soyutlanmadan, topluma daha etkin ekilde kazandrlmasn salamak için imzalanyor. diyen Ylmaz, yl içerisinde belediye bünyesinde 26 yükümlünün çeitli hizmetlerde çalarak, temizlik ve çevre düzenlemesinde kamu yararna 18 bin 354 saat görev yaptklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git