DÜ’de ‘Sürdürülebirlik ve insan kaynakları’ konferansı

Dicle Üniversitesi (DÜ) Mühendisliğe Hazırlık Kulübü “Sürdürülebirlik ve İnsan Kaynakları” konferansı düzenledi. Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen konferansa akademisyenler, Gaziantep, Elazığ, İskenderun, Malatya, Şırnak’tan çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı.

Haberler 12.12.2017 - 08:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Konferansa konumac olarak katlan Dimer Grb nsan Kaynaklar Uzman Halil Yorulmaz Gelecei na Etmek çin Önce nsan Kaynaklar sunumunu yapt. Yorulmaz, Gelecei hayal edeceksiniz hayal etmediiniz hiç bir ey gerçek olmaz. Hayal ettikçe baaracaksnz. nsan yönetimi dendiine ilk olarak letiim, motivasyon kariyer geliim akla gelir dedi.

SÜRDÜREBLRLK

TURKECO Kurucu Yönetim Bakan Dr. Duygu Erten Sürdürülebilirlik Yeil binalar ve ehir sunumu yapt. Erten, Sürdürülebilirlik aslnda bir yaam ve i yap felsefesi. çevre ve insann unutulmu olan ban yeniden bir araya getirmek, sürekli üretmek yerine herkes için refah yaratmak, tüketip atmak yerine gereken kadar tüketip yeniden deerlendirmek, doadan aldmz kaynaklar, suyu, havay ekolojik dengeye zarar vermeden yaam döngüsünde tutmak etrafnda bir felsefe bu. Geldiimiz noktada elimizdeki veriler bize unu gösteriyor; çok daha fazla tüketiyoruz diye konutu.

Egon Zehnder Türkiye Yöneticisi Orta Murat Yeildere ise Gelecei na Etmek çin Önce nsan Kaynaklar sunum gerçekletirerek örencilerle bilgilerin paylat. Konferans sonunda konumaclara plaket takdim edildi.

Ana Sayfaya Git