Egellilere kayyum sahip çıktı

Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, 1071 Malazgirt Engelsiz Yaşam Derneği üyelerine belediyeye ait iş yerinde yer tahsis ederek sahip çıktı.

Haberler 04.02.2018 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Malazgirt ilçesinde engelli vatandalarn sorunlarnn çözümü ve topluma karmalarn salamak için ayn zamanda engelli olan Mengüçgazi Mahallesi Muhtar Rahmi Söüt tarafndan 1071 Malazgirt Engelsiz Yaam Dernei kuruldu. Dernein kendilerine ait yerleri olmad için geçtiimiz aylarda ilk toplantlarn darda eksi 15 derecede yapmak zorunda kald. Malazgirt ilçesinin tek engelli derneinin yerlerinin olmad bilgisini alan Malazgirt Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Soner Krl, dernek üyelerine sahip çkarak belediyeye ait i yerinde dernek binas tahsis etti. Kira masraflar ve içerideki büro malzemelerinin teminini Malazgirt kayyum belediyesi karlad.

KAYYUM SAHP çIKTI

1071 Malazgirt Engelsiz Yaam Dernei Bakan ve Mengüçgazi Mahallesi Muhtar Rahmi Söüt, ilçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Soner Krlya minnettar olduklarn söyledi. Bakan Söüt, Bilindii üzere yerimiz olmad için ilk toplantmz darda yapmak zorunda kalmtk. lçe Kaymakammz ve Belediye Bakan Vekilimiz Soner Krl yerimizin olmadn örenince beni arad ve derneimize yardmc olacan söyledi. Sa olsun bize belediyeye ait i yerinde bir yer tahsis etti. çindeki tüm büro malzemelerini de belediye olarak karlad. Artk ikinci toplantmz scack bir ortamda yapyoruz. çok ükür kaloriferlerimiz yanyor, çaymz var daha Allahtan ne isteyelim. Bizlere yardmlarn esirgemeyen lçe Kaymakammz ve Belediye Bakan Vekilimiz Soner Krlya ahsm ve dernek üyelerim adna çok teekkür ediyorum dedi.

Dernek üyeleri ise, lk toplantmz yerimiz olmad için, souk havada yapmak zorunda kalmtk. çok ükür ilçe kaymakamz bizlere çok güzel bir yer tahsis etti. Köylerden gelen arkadalarmz hep kahve köelerinde oturuyorlard. imdi çok ükür yerimiz var ve ikinci toplantmz bu scak yerde yaptk. lçe Kaymakammz ve Belediye Bakan Vekilimiz Soner Krlya çok teekkür ediyoruz dediler.

Ana Sayfaya Git